|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
bluewolf |
İletim - 20/11/2004 : 13:55:07 Bu mesajı yazmamın sebebi sizlere online oyunlarda yardımcı olmak bilindigi gibi türk,yede de artık Broadband(ADSL) Baglantısı yaygın Cogunuzda oldugundan eminim simdi parcaları birlestirelim :)
1.Biz türküz(Nerde Beleş oraya yerleş hesabı) 2.E artık ADSL mizde var. 3.Halen duruyormusunuz Bedava oyunlar var ....
Simdi Gelelim Size verecegim oyun adresleri hakkında kısa acıklamalara
1.Birkere Kafanızdan o sacma Ragnarak oyununu atın kardesim Benim Dostlarım Ole ezik 2D oyunlar oynamazlar...
Devir 3D devri kardeşşşiiiimmmm...
pekala simdi once oyunları sıralayayım size(Benim Sevdigim sıraya gore)
1.ConquerOnline ===> www.conqueronline.com
2.Kal Online ===> www.kalonline.com/
3.Mu Online ===> www.muonline.com
4.Ve daha bircoklarına ulasacagınız Portal ===> www.onrpg.com
Simdi De Size Bu Oyunlar hakkında Bilgi vereyim
1.Conquer Online -Oyun Tamamen 3D grafiklere Sahip (Map haric) -Tamamen Ucretsiz (Isterseniz Para ile DragonBall Alabilirsiniz) -Tek bir Email Adresi ile Bircok Account Acabilirsiniz -Her Accountun 1 Character kullanma hakkı mevcut -Oyunda Toplam 4 Class Mevcut (Trojan,Warrior,Archer,Taoist) -Tamamen Diablo benzeri bir oyun Lvl sistemine dayalı -Guild,Party,Evlilik,Pk,Mining gibi ozellikleri mevcut -Socketli ve 5 seviye itemler var(Normal,Refined,Unique,Elite,Super) -Yaklasık 15 tane serveri var -her serverda aynı account ile farklı char acabilirsiniz -yaklasık 10 Gun once yeni bi serveri acıldı Acele edin(Torquase) -Bu Arada Bu Oyunda Para Kazanma Sansına Sahipsiniz (GERCEK PARA)
-Conquer Online da beni bulabileceginiz charlarım Kylin Server LVL 63 Archer ==>BATTAL LVL 33 Trojan ==>TR-O-JAN LVL 30 TAOIST ==>Exit
2.Kal Online -Bu oyun hakkında Fazla Bilgi veremicem Bende daha dun basladım :) -Oyun Tamamen 3D Map dahil -3 Farklı Class Mevcut (Warior,Archer,Magician) -Serveri Gayet Hızlı -Pek Fazla Bilgi veremicem Ama Kesin Deneyin
-Oyunda Beni Bulabileceginiz Characterlerim Warrior ==>BATTAL Archer ==>BATTAL2 Magician ==>BATTAL3
3.Mu Online -Tamamen 3D bir Oyun Daha -Oyunda 3 Class Mevcut (Warior Archer Magician) -Biraz Agır Bir Oyun Cok Hızlı Ve Akıcı Bir Oynanısı Yok -Fakat Gayet Zevkli Denemelisiniz
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Man_Hunter |
İletim - 15/07/2005 : 15:03:23 Abi peki o kadar oyun yazmışsında bunlar kaç mb? |
HASSOOO |
İletim - 15/07/2005 : 06:17:07 Ben Ragnarok'a taktım... :)
Devir 3D devri ise niye biri bana hala Red Alert'ı Generals'e; Ultima'yı neredeyse diğer tüm türevlerine tercih ettiğimi söyleyebilir mi ;)
Yazın için ellerine sağlık, hakikaten güzel olmuş. ama Ragnarok'a ezik demeyelim.. :) |
aybus1907 |
İletim - 15/07/2005 : 01:32:37 arkadaş kal online da savaş falan oluyomu yoksa sadece hayvanmı öldürüyon??? |
HASSOOO |
İletim - 13/01/2005 : 11:19:43 Tabii yahu 138 saat ne ki? zaman bol zaten harca harca gitsin |
termisus |
İletim - 10/01/2005 : 21:31:04 138 saat dediğin nedir ki:)) sonunda online oyun oynucan.. değmez mi yani:))     |
|
|
|