AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Xhearon,lostage,arqaıd serverları için

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bahoa İletim - 15/11/2004 : 22:35:39
(Yöneticilerin isteği üzerine yeniden düzenlenmiştir)
Selam ultima oyuncuları. Eğer içinizde Xhearon nedir diyenler var ise bu ultima online'nın nebula'ya veya lost age'ye benzeyen oyun serverıdır. Bu oyunda bildiğiniz (ya da bilmediğiniz) gibi amaç level ve skıll (yani bir konu hakkındaki bilginiz) arttırmak diğer bir deyişlede kasmaktır. Nebula serverındaki oyuncular sürekli yemek yemek ve ya da yemek almak zorundadırlar. Ama xhearonda bu söz konusu olmadığından savaş amaçlı bir server haline gelmiştir. Ben size xhearon'un reklamını yapmıyorum. Saadece yetkililerin uyarısı üzerine bir ön açıklama yapıyorum. Şimdi sizlere önce ultima dilinde sonrada açıklamalı bir şekilde mesajımı yazacağım.
ben xhearonda grandlaşmayı öneriyorum sizlere. Hep beraber reg,kılıç,zırh alıp paylaşacak para kasıp bunları ortaklaşa kullanacağız. Amaç birleşerek kuvvetlenmek ve yeni üye olacakları pk gibi zararlı yaratıklara ve bazı uyanık üyelere karşı korumaktır. Tek katılım şartı Xhearon.net den account alıp benle temasa geçmek ve oyuna belirlediğimiz zamanlarda başlayıp aynı anda bitirmektir.isteyenler mail adresimden veya buradan bana ulaşabilirler. mail adresim:isimismim@yahoo.com. Bu yazı Arqaıd ve lostage içinde geçerli

Grand=çete
Account=yeni üyeliğin ultima dilindeki adı
pk=terorist

0.02 Snitz Forums 2000