|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Love_Hurts |
İletim - 29/07/2004 : 21:59:17 metallic white arkadaşım ben oyuncu diye bi pc dergisi aldım içinden çıkan ragnarok online cd'sini yükledim deneme süresi bitince oyunu sildim sonra senin bu sitedeki yazını buldum ve verdiğin internet sitesine girdim 15 günlük deneme süresi link'ine tıkladım bana referans ve cd key sordular bende belki olur diyerekten bana verilen cd'deki noyu yazdım ve referansada oyuncu dergisi yazdım ve oldu bende şaşırdım çünkü böyle bir şeyin olcağını beklemiyodum ama oldu bir kere girdiğim şifreyi yine kabul etti ve hotmailıma mail gönderdi bana şifre verdi bende oyunu bana daha önceden verilen cd'den yükledim ve bi dosyayı epey yükledikten sonra sonlarına geldim bi dosyayı bitirdim ama öbür dosyaya geçmedi en baştan yükledim bu sefer başka bi dosyada takıldı bana yardım edrsen çok sevinirim çünkü oyunun bağımlısı oldumen son level 25/24'dü yani kinght falan olamadım inşallah olurumda turnuvalara katılırım
|
|
|
|