Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kit899 |
İletim - 22/10/2010 : 00:39:37 Kayıp Veritabanı

Fan site Yarışması
Etkinlik Tarihi : 21 Ekim 2010 ~ 1 Ocak 2011 Açıklanacağı Tarih : 02 Ocak 2011
Etkinlik Ödülü

Sony Vaio Laptop VPC-F12BFX-B CI7-740M
2. Bu etkinlige katilmak için Adim #1 -adresinden kendinize bir hesap olusturun. Daha önce kaydolduysaniz hesabiniz ile sitemize giris yapin. Adim #2 Etkinligin bitis tarihine kadar yaratmis oldugunuz fan site url’sini basligi [veritabani_etkinlik] olacak sekilde e-mailden iletisimden gönderiniz.
3. Etkinlik Kurallari -Bu etkinlik her 2 sunucu için geçerlidir. -Bu etkinlik sonucunda toplam 1 oyuncumuz ödül sahibi olacaktir. -Fan site görsellik,içerik ve kullanilabilirlik kategorileri üzerinden degerlendirilecektir. -Etkinlik bitis tarihi olan 01 Ocak 2011 saat 24:00’dan sonra gönderilmis katilim istekleri degerlendirilmeyecektir. -Etkinligi kazanan FAN SITE adresi 02 Ocak 2011 tarihinde forum,facebook ve twitter sayfalarimizda ilan edilecektir. -Bu etkinlige tek bir hesapla katilinabilir. 4. Dikkat -Hazirlayacaginiz Fan Site Türkçe dilinde olmalidir. -Hediye kazanan oyuncularimiz adreslerinin dogru oldugundan emin olsunlar. -Etkinliklerin tarihleri degisebilir. -----------------------------------------------------------------------
Kayıp Veritabanı

Role Play: Karakterinize background hikayesi yazma Etkinlik Tarihi : 25 Ekim 2010 ~ 7 Kasim 2010 Açiklanacagi tarih : 10 Kasim 2010
Etkinlik Ödülü

Samsung LE-40C650 LCD TV*
2. Bu etkinlige katilmak için Adim #1 -adresinden kendinize bir hesap olusturun. Daha önce kaydolduysaniz hesabiniz ile sitemize giris yapin. Adim #2 Yazdiginiz Hikayeler [Event Hikaye - Karakteradi] formatinda Web sitemizdeki Forum Bölümü Oyun Alt basligina ve E-Mail iletisim bölümüne ayni baslik ile gönderilmesi gereklidir. 3. Etkinlik Kurallari -Hikaye kahramani oyunda varolan , en az 30 Lvl ve size ait bir karakter olmalidir. -Hesap basina yalnizca tek bir karakter ile katilinabilir. -Yazim biçimi serbesttir. -Gönderiler 2000 karakterler sinirlandirilmistir. -Bu etkinlik her 2 sunucu için de geçerlidir. -Kazanan oyuncu 02.11.2010 tarihinde forum/facebook/twitter sayfalari üzerinden açiklanacaktir. 4. Dikkat -Bu etkinlik sonucu yalnizca 1 kisi ödüle sahip olacaktir. -Hediye kazanan oyuncularimiz adreslerinin dogru oldugundan emin olsunlar. -Etkinliklerin tarihleri degisebilir. Samsung LE-40C650 LCD TV Özellikleri Ekran Boyutu : 40 inch (102 cm) Kontrast : Ultra Kontrast Sistem : HyperReal Engine Panel : Cristal Panel Çözünürlük : 1920x1080 Full HD Resim Gösterim Hizi 100 HZ
------------------------------------------------------------------------------------------
Novus’u Tanıt

Video yaratma etkinliği Etkinlik Tarihi : 21 Ekim 2010 ~ 10 Kasim 2010 Açiklanacagi tarih : 11 Kasim 2010
Etkinlik Ödülü

Sony Vaio Laptop VPC-F12BFX-B CI7-740QM
2. Bu etkinlige katilmak için Adim #1 -adresinden kendinize bir hesap olusturun. Daha önce kaydolduysaniz hesabiniz ile sitemize giris yapin. Adim #2 Etkinligin bitis tarihine kadar yaratmis oldugunuz videoyu Facebook,dailymotion ve benzeri bir siteye yükledikten sonra baglantisini [etkinlik_Novusutanit] basligi ile iletisimden bize ulastirin.
3. Etkinlik Kurallari -Bu etkinlik her 2 sunucu için geçerlidir. -Bu etkinlik sonucunda toplam 1 oyuncumuz ödül sahibi olacaktir. -Etkinlik bitis tarihi olan 10 Kasim 2010 saat 24:00’dan sonra gönderilmis videolar geçersiz sayilacaktir. -Bu etkinlige tek bir hesapla katilinabilir.
4. Dikkat -Yaratacaginiz video Rising Force Online ile ilgili temalar içermelidir. -Hediye kazanan oyuncularimiz adreslerinin dogru oldugundan emin olsunlar. -Etkinlik tarihi degisebilir. ------------------------------------------------------------------------------------------
Liderin Otoritesi

Oyun içi etkinlik:Ardarda 7 hafta Archon kalan oyuncu kazanır Etkinlik Tarihi : 7 Kasim 2010 ~ 26 Aralik 2010 Açiklanacagi tarih : 27 Aralik 2010
Etkinlik Ödülü

Extreme Game Machine*
2. Bu etkinlige katilmak için
Adim #1 - - adresinden kendinize bir hesap olusturun. - Daha önce kaydolduysaniz hesabiniz ile sitemize giris yapin. Adim #2 - Etkinligin bitis tarihinden itibaren 24 saat içerisinde etkinlige katildiginiz karakterinizin ismi ile beraber kullanici adinizi [etkinlik_lider] basligi ile iletisimden yollayin.
3. Etkinlik Kurallari -Bu etkinlik her 2 sunucu için geçerlidir. - Bu etkinlik sonucunda 2 oyuncumuz (her sunucu için 1 kisi olmak üzere) ödül sahibi olacaktir. - Bu etkinlige katilabilmek için seviyeniz en az 50 olmalidir. - Etkinlik 7 hafta sürecek olup araliksiz 'archon' seçilen oyuncu ödüle hak kazanacaktir. - Birden fazla kazanan olmasi durumunda etkinlik süresince en fazla sayida 'Chip War' kazanmis irk lideri seçilecektir. - 7 hafta sonunda kazanan olmamasi durumunda etkinlik müddetince en uzun irk lideri kalmis oyuncu kazanacaktir.
4. Dikkat - Etkinlik süresince 1 den fazla oyuncu arasinda esitlik olursa (2 veya 3 irk 'in archonlari 7 hafta archon olarak kalirsa) Kazananlari assagida belirrtigimiz sartlar belirleyecektir. -- Irk Lideri oldugu zaman zarfinda kazanilan Chip War sayisi -- Irk Liderinin seviyesi (50 Lv veya Üstü) -- Irk Liderinin Contiribution Point seviyesi
- Kargo masrafi kazanana aittir. - Hediye kazanan oyuncularimiz adreslerinin dogru oldugundan emin olsunlar. - Etkinlik tarihi degisebilir.
Extreme Game Machine Sistem Özellikleri THERMALTAKE Toughpower (W0131R), 850W, APFC, 14 cm Fan, Güç Kaynagi LG GH22NP20 DVD Yazici, 22X, PATA, Oem Bulk SILVERSTONE Raven (Power Yok), 4 Fanli, USB, Ses, Pencereli, Siyah [SST-RV02B-W] INTEL Core i7 950, 3.06GHz, LGA1366, Islemci SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ)3.5” 1TB SATA SAMSUNG XL2370, 23inç, 1920x1080, 2ms, HDMI, DVI, Monitör GIGABYTE GV-R597D5-2GB-B HD5970,2GB,GDDR52X256 Bit Ekran Karti ASUS P6X58D-E, X58, LGA1366, DDR3-2000, USB3.0, Anakart G.SKILL RipJaws (F3-1600CL9T-6GBRH)6 GB TripleKit(3x2 GB)DDR3 2000 Mhz. AKASA Venom AMD/Intel LGA 775/1156/1366 Islemci Sogutucusu Mushkin 2.5” 128 GB SATA SSD
------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni Dünya Kahramanları

Seviye atlama Etkinliği Etkinlik Tarihi : 25 Ekim 2010 ~ 15 Kasim 2010 Açiklanacagi tarih : 16 Kasim 2010
Etkinlik Ödülü
1.oyuncumuza

Sony Vaio Laptop VPC-F12BFX-B CI7-740QM
2. ve 3.oyuncularimiza

Apple iPad
4.ve 5.oyunucularimiza
 Apple iPhone 3GS
5.,6.,7.,8.,9.,10. oyuncularimiza

PlayStation3
2. Bu etkinlige katilmak için Adim #1 - adresinden kendinize bir hesap olusturun. Daha önce kaydolduysaniz hesabiniz ile sitemize giris yapin. Herhangi bir sunucuda yarattiginiz karakterlerden bir tanesini etkinlik bitis tarihine kadar en az 45. seviyeye getirin. Adim #2 Etkinligin bitis tarihinden itibaren 24 saat içerisinde etkinlige katildiginiz karakterinizin ismi ile beraber kullanici adinizi ve oynadiginiz sunucuyu iletisimden yollayin. Hediye kazanan oyuncularimiz adreslerinin dogru oldugundan emin olsunlar. 3. Etkinlik Kurallari - Bu etkinlik her 2 sunucu için geçerlidir. - Bu etkinlik sonucunda toplam 10 oyuncumuz ödül sahibi olacaktir. - Etkinlik bitis tarihi olan 15 KASIM 2010 saat 24:00’dan sonra gönderilmis katilim bilgileri geçersiz sayilacaktir,bu tarihe kadar karakter seviyesini 45.’e getirebilmis oyuncularin katilimi geçerlidir. - Bu etkinlige hesap basina bir karakter ile katilinabilir. - Ödüller Irk ve server ayrimi yapilmadan 45 Lvl ulasan ilk 10 oyuncuya verilecektir. 4. Dikkat -Bu etkinlige katilmak için en az bir karakterinizi 45. seviyeye getirmis olmaniz gerekmektedir. - Etkinlik tarihi degisebilir. ------------------------------------------------------------------------------------------
Novus’un Şifresi

Açıklama:Oyuncular hafta boyunca gönderilen kodları biriktirerek yarışır,kodları ilk gönderen oyuncu Apple I-Phone almaya hak kazanır
Etkinlik Tarihi : 25 Ekim 2010 ~ 31 Ekim 2010 Açiklanacagi tarih : 1 Kasim 2010
Etkinlik Ödülü

Apple iPhone 3GS*
2. Bu etkinlige katilmak için Adim #1 adresinden kendinize bir hesap olusturun. Daha önce kaydolduysaniz hesabiniz ile sitemize giris yapin. Adim #2 Bes gün süresince oyun içinde anons edilen sifreleri saklayin. Sakladiginiz sifreleri bize [etkinlik_sifre] basligi ile beraber Iletisimden ulastirin 3. Etkinlik Kurallari -Bu etkinlik 4 hafta boyunca sürecektir. -Sifreler her gün belirsiz bir saatte oyun içinde anons olarak geçilecektir. -Sifreler haftanin 5 günü (Pazartesi-Cuma) yayinlanacaktir. -Her hafta yalnizca 1 kisi ödüle sahip olacaktir. -Bu etkinlik her 2 sunucu için de geçerlidir. -Kazanan oyuncular her hafta Pazartesi günü forumda açiklanacaktir. -Kazanan oyuncu bütün sifreleri dogru gönderen oyuncular arasindan ticket gönderme sirasina göre ilk gönderen seçilecektir. 4. Dikkat -Anons edilen sifreleri yaratici bir sekilde kullanmaniz sansinizi arttirabilir! -Hediye kazanan oyuncularimiz adreslerinin dogru oldugundan emin olsunlar. -Etkinlik tarihi degisebilir. Apple iPhone 3GS Özellikleri 3G destegi ile hizli internet ve dosya transferi Wireless(kablosuz) aglara baglanabilme özelligi Dokunmatik ekran Harekete duyarli resim ve video izleme, oyun oynama Tam dolu sarj ile 5 saat 3G veya 9 saat Wireless Tam dolu sarj ile 10 saat video veya 30 saat müzik oynatabilme Mesafe algilayici ve Ortam isik algilayici Sesli kontrol ve Sesli mesaj Kes, kopyala ve yapistir özelligi
|
|
|
|