|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
bellato |
İletim - 08/10/2010 : 14:45:20 Merhaba,
Son zamanlarda hile,hack, oyun parası satışı veya GM’leri hiç görememiş bile olma sorunlarınız yüzünden oyundan soğumuşsanız size bir tavsiyem olacak!
RF Online’ı denemenizi şiddetle tavisye ediyorum. Diğer online oyunlardan çok daha farklı bir oyun. Oyunda sürekli yapabileceğiniz şeyler mevcut ve canınız hiç sıkılmıyor. Oyunda kesinlikle hile para satışı gibi şeyler yok veeeee, HER ZAMAN ONLINE GM VAR! Sabahın 4-5 inde bile görevliler oyunda ilk haritada hazır bekliyorlar. Bir sorununuz olduğu zaman hemen ilgileniyorlar. Ticket attığınız zaman cevaplanması bir saati geçmiyor!!!
Oyunun savaş sistemi o kadar güzelki, savaş yaparken aynı zamanda para kazanıyorsunuz. Çünkü savaşı kazanınca maden kazabiliyorsunuz ve çok önemli item’lar elde ediyorsunuz.Mesela lvl kasmaktan sıkıldınız, gidin karşı ırkın haritasını basın!! Hem zevk alın hemde oyuncu öldürünce gelen contribituon point kazanın. Bu point ile isterseniz ırk lideri olabilirsiniz!!
VEEE daha bitmedi!! Oyun inanılmaz derecede fazla hediye veriyor!!! Ben oyunda telefon veren bir oyun bile neredeyse görmemiştim. Bu adamlar 5000 lik PC, i-phone, i-pad, laptop, LCD televizyon, play station 3 gibi ödüller veriyorlar hem de bir ton! Üstelik bunları kazanmak o kadar kolayki oyun açıldığı an yine başlıcam oyuna ve en azından bir kısmını kazancam. Oyunun şu an kapalı betası açık ama ayın 20 sinde açık betası çıkıyormuş. Ödüller işte o zaman başlayacak.
Kısacası hem çok farklı hem de çok eğlenceli bir oyun olduğu için şiddetle tavsiye ediyorum. Hep aktif GM’ler var mutlaka bir tanesini görebiliyorsunuz. Kesinlikle hile filan yok oyun çok adaletli. Ve müthiş hediyeleri var!! Facebooktan rf online turkiye grubundan takip edebilirsiniz. Kendi sitesi filan hepsi orda yazıyo. Bana pm atarsanız beraber bile kasabiliriz!
Şu an Closed Beta aşamasında karakterler Open Betada silincek. Ama şimdi kastığımız level kadar oyunda cash veriyorlar! Yani Şimdi bile ne kadar kasabilirseniz kar.
Oyunda görüşmek üzere!
|
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
bellato |
İletim - 09/10/2010 : 14:45:24 Tekrar güncel:) Başlamak isteyen olursa burdan haberleşelim beraber party kurup hızlıca ilerleyebiliriz. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 08/10/2010 : 21:32:41 Güncel güncel. (: |
bellato |
İletim - 08/10/2010 : 19:52:05 Güncel! |
|
|
|