| 

| 

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için,  burayı tıklayın!

| 

| K O N U      ı N C E L E M E | 

| imp_ | 
                İletim - 16/07/2010 : 23:13:31  facedeki happy ısland oyunun hilesini bilen warmı ?  cheat engine 5.6dan denedim ama yapamadım. nasıl olması gerektiğini bilen warsa yardımcı olursa sevinirim yada başka bişeyler bilen warsa cvplarınızı bekliyorum tşkler şimdiden | 

| 5   S O N       Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada) | 

| imp_ | 
                İletim - 18/07/2010 : 20:16:08  teşekkür ederim kolay gelsin (: | 

| CrAzY_IVAN | 
                İletim - 18/07/2010 : 00:57:56  Yok tabii ki öyle değil. :) Etik olarak zaten Counter-Strike - World of Warcraft - Knight Online gibi oyunlarda hile yapılmasını doğru buladığımızdan sitemizde bu tarz hileleri barındırmıyoruz. CS için HL için botlarla oynayanları düşünerek verilenler olabilir tabii. :)
  Anlayışınız için ve katılımınız için teşekkür ederim. :) Oyunda başarılar. :P | 

| imp_ | 
                İletim - 17/07/2010 : 21:30:08  bu cvap bilsemde söylemem gibi bişey oldu :)) çok fazla kişi ile oynamıyorum sewgilimle oynuyorum sadece de inada bindi iş o yüzden fikir almak istedim sadece tşkler :)) | 

| CrAzY_IVAN | 
                İletim - 17/07/2010 : 20:13:35  Maalesef bilgimiz yok. Zaten çok kişi ile oynanan Online oyunlarda hilelere sıcak bakmıyoruz. | 

| imp_ | 
                İletim - 17/07/2010 : 19:13:13  evet fecebook oyunu. küçük bir ada ile başlıyorsun oyuna zamanla onu geliştiriyorsun işte. ekip biçmeli bişey değil ama binalar alıyorsun onları geliştiriyorsun. eğer bi bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. | 

| 

| 

|