AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Bedava Pot (Hile Değil Bir Yol)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
enes ekinci İletim - 14/02/2010 : 11:37:13
Şimdi Arkadaşlar.Elimizde iki tane çar olucak.İkiside başka hesaplardan.Eğer elimizde önceden 40-60 levellik bir çar varsa sadece bir tane yeni hesap açın yeter.Yeni açtığınız hesabında karakter silme kodunu unutmayın.Çünkü çok işinize yarayacak.Ben anlatmaya devam edeyim.Şimdi bildiğiniz gibi açtığımız yeni her çarda 5 tane pot oluyor.Bu potlar durucak.Bizde önceki yüksek levelli çarımızı alıcam ve köprüye gelicem.Bildiginiz gibi yeni çarlar hep köprüde başlangıç yapıyor.Sonra yeni açtığımız hesabın karakterindeki 5 potu ilk hesabımıza vericem.Bu böyle gidecek.Siz diceksiniz.60 level adamım.Ne yapcam küçük Potu.Her açtığınız çardaki potu verdikten sonra o karaketiri silip yani karakter açın.Sonrada bütün potlari birleştirip 200'er 200'er yapıp pazara koyun.Marketdeki fiyati 6.400 yang sa siz 5-6k yapın.pazarı full doldurun.Bakin Ne oluyor.Gelen Geçen Alsa alsa.Bittimi Yeniden yeniden.Zengin olucaksınız.Nasıl ama
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
EnEsO İletim - 21/03/2010 : 10:26:59
Yoo Hile Olmuyor Bu Bir Yöntem Hack Falan Yok Bunda xD
|KRONDOR| İletim - 01/03/2010 : 00:10:31
Hile olmuyor mu bu şimdi? :)

0.01 Snitz Forums 2000