|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| enes ekinci |
İletim - 14/02/2010 : 11:37:13 Şimdi Arkadaşlar.Elimizde iki tane çar olucak.İkiside başka hesaplardan.Eğer elimizde önceden 40-60 levellik bir çar varsa sadece bir tane yeni hesap açın yeter.Yeni açtığınız hesabında karakter silme kodunu unutmayın.Çünkü çok işinize yarayacak.Ben anlatmaya devam edeyim.Şimdi bildiğiniz gibi açtığımız yeni her çarda 5 tane pot oluyor.Bu potlar durucak.Bizde önceki yüksek levelli çarımızı alıcam ve köprüye gelicem.Bildiginiz gibi yeni çarlar hep köprüde başlangıç yapıyor.Sonra yeni açtığımız hesabın karakterindeki 5 potu ilk hesabımıza vericem.Bu böyle gidecek.Siz diceksiniz.60 level adamım.Ne yapcam küçük Potu.Her açtığınız çardaki potu verdikten sonra o karaketiri silip yani karakter açın.Sonrada bütün potlari birleştirip 200'er 200'er yapıp pazara koyun.Marketdeki fiyati 6.400 yang sa siz 5-6k yapın.pazarı full doldurun.Bakin Ne oluyor.Gelen Geçen Alsa alsa.Bittimi Yeniden yeniden.Zengin olucaksınız.Nasıl ama |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| EnEsO |
İletim - 21/03/2010 : 10:26:59 Yoo Hile Olmuyor Bu Bir Yöntem Hack Falan Yok Bunda xD |
| |KRONDOR| |
İletim - 01/03/2010 : 00:10:31 Hile olmuyor mu bu şimdi? :) |
|
|
|