AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 eRepublik: Bir Politik ve Askeri Strateji

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
Bay_Siyah İletim - 04/01/2010 : 21:16:43
Merhaba arkadaşlar.
Bu ilk yazımda sizlere bir browser oyununu tanıtmak istemekteyim.

eRepublik



Temel olarak bir politik ve askeri simülasyon olan eRepublik web tabanlı diğer oyunlar gibi browser üzerinden herhangi bir download yapmadan oynanıyor.

Karakterimiz bir vatandaş olarak oyuna başlar. Oyunda seviye atlandıkça yeni özellikler açılır. İster bir gazete kurarak medya patronluğuna oynar, ister politikaya atılarak parti üyesi, parti başkanlığı ve hatta başkanlığa giden yolu tırmana bilirsiniz. İsterseniz ekonomi alanında kendinizi geliştirerek herhangi bir sektörde yatırım yapar yada kendi işinizi kurarsınız.

Gerçek dünyayı temsilen oyunda eÜlkelerin mevcut olduğu oyunda bizim ülkemiz eTürkiye bir yıl öncesine tüm eYunanistan ve eİsraili kontrol ederken. Dış mihraklı iç karışıklıklar ve Yunanistanda yapılan güçlü reklam kampanyaları nedeni ile Anadolu topraklarına sıkışmak zorunda kaldı.

Gittikçe kalabalıklaşan Yunanistan, Türkiye'yi haritadan silmek için inanılmaz ekonomik gücünü ve USA'nın başını çektiği devasa bir ittifakı arkasına alarak topyekün bir saldırı başlattı. Bir ay süren dişe diş bir mücadele ardından tüm ittifakına, tüm ekonomik gücüne, tüm uğraşlarına rağmen bir gıdım toprak elde edemeyen yunanistan sonunda durdu.

Ve sıra artık Türkiye'nin idi. Can hığraç cebindeki parayı son kuruşuna kadar devlete bağışlayan Türkiye vatandaşları bu fedakarlıklarının karşılığını ilk karşı saldırlarında Ege Adaları'nı ikincisinde ise Girit'i ele geçirerek aldılar.

Şimdi ise Türkiye'nin daha fazla gönüllüye ihtiyacı var çünkü bir düşman ittifakı üyesi olan Polonya sadece 2 haftada 3000 kişilik nufusunu 4000'e çıkararak eDünya dengelerini altüst etti.

eTürkiye'nin Gönüllülere İhtiyacı var.

Burayatıklayarak oyuna dahil olabilirsiniz. Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde başlamanız yararınıza olacaktır.

Saygılarımla.

0.03 Snitz Forums 2000