AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Hangi online oyuna başlasam?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
n/a İletim - 02/05/2009 : 20:44:17
İnternetim sınırsım oldu ve ben tekrardan online oyunlara başlamak istiyorum.Bana hangi oyunu önerirsiniz?

1.Gunz Online
2.Metin2 Online
3.Cabal Online
4.War Rock Online
5.Knight Online
6.Silkroad Online
7.Soldier Front Online
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
emrearu İletim - 16/05/2009 : 14:11:57
Valla bende deco online takıntı yapmıyo genelde fifa,counter,quake,deco online,bitefighter,litter fighter 2 oynarım :D
n/a İletim - 16/05/2009 : 00:55:06
Ben saten ekran kartı yüzünden fazla oynayamıyorum!Knight online bunun yüzünden bana bağımlılık yapmamıştı.Şimdi metin2 oynıyorum ama bağımlılık yapmıyor , arkadaşa bağımlılık yapıyor çünkü o hep oynıyabiliyor.Şuanda her hangi bir oyuna girsem 2 dakika içinde bilgisayar donar :)
Palad1n İletim - 15/05/2009 : 21:15:17
Benim çevremde de öyle kişiler çoğunlukta. Ama bunların ortak noktaları oyunu bilmemeleri/oynayamamaları/anlayamamaları. Ortak oyun oynadığım iyi bilenlerle her türlü muhabbet yapıp arada bir oyundan konuşurum şahsen.
Oyunbozan İletim - 15/05/2009 : 20:43:10
Bak Faress,uzun süredir Online Oyunlar oynayanları takip ediyorum,bizim sınıftalar çoğu.
Hepsi asosyal olup çıkıyor genelde.O oyunla yatıp kalkıyor,dersleri aksatıyor.Bir tek Metin 2'ymiş , Silkroad'mış GUNZ muş konuluyorlar.
Kısaca bağımlılık yapıyor,herkeste olmasa bile böyle bir durum var yani.O yüzden bu durumu,SBS yi ve de gündemde çok da iyi Online oyun olmamasından dolayı şu an online oyunlara kendini kaptırmamanı,eğer başkalarıyla oynayacaksan; Single oynanan oyunların Multiplayer kısmında vakit harcamanı tavsiye ediyorum..
iso_demiro İletim - 15/05/2009 : 20:32:41
MSN'ini ekledim oradan konuşuruz.

0.03 Snitz Forums 2000