|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
n/a |
İletim - 02/05/2009 : 20:33:27 Arkadaşlar ben gunza yeniden başlıyacaktım ama firewall hatası verdi.Daha önceden bu oyunu oynıyabiliyordum.Güvenlik duvarını şuana kadar hiç ama hiç kapatamadım.Ve hala kapatamıyorum!
http://img149.imageshack.us/img149/3766/adszkho.jpg
2 tane firewall programı kurdum sırayla 1.Hiç bir şey yapmadı 2.İnternete girmeme izin vermedi
Konuyu yanlış yere yazdım galiba.Konuyu nereye açıcağımı tam bulamadım.Buraya açtım |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Palad1n |
İletim - 02/05/2009 : 22:20:41 2 tane firewall programı kurdum sırayla 1.Hiç bir şey yapmadı 2.İnternete girmeme izin vermedi
Bence bu sırada internet olmadığı için bu hatayı almışsın. Orada sadece bir sorun olduğu yazıyor. Senin firewall var dediğin kısımda ise muhtemel hata kaynakları yazıyor. Yani %100 firewall değil. Eğer ki internetin kesintisizken de böyle bir hata veriyorsa windows güvenlik duvarından (ve diğer firewall'lardan) Gunz'a izin vermelerini işaretleyebilirsin veya geçici bir süreyle kapatabilirsin.
Ayrıca konu Diğer Online Oyunlar bölümüne taşınmıştır
|
|
|
|