AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 SWON6 (%100 Türk Yapımı)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cronius İletim - 08/03/2009 : 18:26:10
Arkadaşlar,

%100 Türk Yapımı oyunlardan Swon6 (System Wonders 6) yaklaşık iki hafta önce beta testlerini bitirip açıldı. Ogame benzeri bir oyun, fakat ogame'den çok daha gelişmiş ayrıntılar mevcut. İzmir'li bir firma olan Emibel tarafından yapılmış, güzel bir oyun. Her yeni başlayan oyunda olduğu gibi doğal olarak oyuna yeni oyuncuların katılması lazım, şu an için yaklaşık 11.000 üye olmuş oyuncu var.

Yapımcıları arkadaşlarım olduğundan bizim gibi oyun oynamayı seven insanlar ve bu yüzden de yaptıkları oyun da yine oyunculara hitap eden güzel bir oyun. Bence destek verip denemenizde fayda var.

Oyuna www.swon6.com adresinden girebilirsiniz.

Oyun ile ilgili detaylı ve resimli açıklamaları http://www.oyungezer.com.tr/component/option,com_smf/Itemid,26/topic,10289.0/ linkinden de görebilirsiniz.

hepinize iyi oyunlar.
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
numlock1990 İletim - 27/03/2009 : 10:31:15
??? İddialı Bir Site... Sadece Türkiye'de Değil Yurt Dışında da Etkili Olmak İstiyor Olabilir...Bu Sebeple İsmi Türkçe Koymamış Olabilir..Emeğine Sağlık GGüzel Olmuş Gerçektenn...Büyük B ir Gelişme Türk Server Oyun Yapımcılşarı Açısından...
Godjonshe İletim - 11/03/2009 : 16:46:47
Ya şu Türk yapımcıların yabancı isimlerle oyun yapmasına sinir oluyorum! Madem İzmirlisiniz, Türkçe oyun yapın!

0.03 Snitz Forums 2000