AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Dogs Of The Seas

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Melkorettin İletim - 14/02/2008 : 18:49:43

DOGS OF THE SEAS

1.) Dogs Of The Seas Nedir?:

Dogs Of The seas (D.O.T.S) Online RPG Korsan savaş oyunudur?

2.) Dogs Of The Seas Nasıl Oynanır?:

Öncelikle Dogs Of The Seas'ın sitesinden (www.dogsoftheseas.com)'dan kayıt olmanız gerkir! Size gelecek olan aktifleştirme kodunu aktifleştirdikten sonra, oyuna gaşlamaya hazırsınızdır! Önününüze çıkacak haritayı tam boy yapmak için F11 tuşuna basınız! Sırayla build bölümündenm binaları kurunuz, en fazla 10 building kuabilirsiniz! (Şimdilik!) Daha sonrada buildlerdeki producetion bölümünden üretim yapacaksınız! Bu üretim günde birkez gerçekleşebilir! Her yaptığınız üretimde bewlli bir miktar food giderr! :( Bu yüzden farm ve stock farm'ın seviyelerini hep yüksek tutmalısınız! Market bölümünden yeni itemle, gemiler, ıvır zıvırlar vede hammadde alailirsiniz!

Set Sail Butonuyla geminizi yürütebilirsiniz, bu işlem için mausun, sol tuşunu ve w,s,d,a tuşlarını kullanabilirsiniz! Misson bölümünden görev alabilir, chat bölümünden chat yapabilir (alfabe serbesttir vede istediğiniz chat odasını açabilirsiniz ayrıca smilley sistemide mevcuttur!), friend listesine arkadaş ekleyip, birebir chat yapabilir, engelleyebilir, istediğiniz gemiyi (NPC DROPSLAR HARİÇ! (Meviyle gösterilirler! :))), haritadan bakabilir, kargo yükleyip boşaltabilir, havale yapabilir, geminizi satabilir, 1 000 000 altın (gold) ile birlik kurabilir, shoptan alışveriş yapabilir, bankaya para yatırabilir, satış ilanı verebilir, grafik pack yükleyebilir (g.p) vede hesabınızı devredebilirsiniz!!!!....

1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
emrecan256 İletim - 18/02/2008 : 08:31:33
Gerçekten güzel bi oyunmus herkese tavsiye ederim

0.04 Snitz Forums 2000