|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ege2171997 |
İletim - 19/01/2008 : 17:44:03 arkadaşlar online oyunların neden hilesi yokk herkez pre alıo bizi geçio keşke online oyunlardada hile olsada şöle saldıranlara güzel bi hile çekebilsek ne güzel olurdu walla:D |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Berk1905 |
İletim - 23/01/2008 : 17:23:46 Bilgisayarın hakkını yemek diye birşey bence söz konusu olamaz...Ayrıca bunu bana değil oyunu yapanlara sorman gerekir.Bazı şirketler hileyi bilerek yapmıyorlar;Oyunu kolaylaştırıp oyunun erken bitmesine yol açıyor. Oyunu bitirende ne yapacak?Başka oyun alacak.Bu da rakibe para kazandırmak olur bence.Ama bazı şirketler ise gereksiz diye,canları istemedikleri için yapmıyor... |
ege2171997 |
İletim - 23/01/2008 : 15:46:49 tmm de herkezin ortak oynadığı oyunlar dışında niye hile yoq.bilgisayara karşı hile yapıncada bilgisayarın hakkını yemiş oluyoruz.:D .ve bilgisayar oyunlarında da hile yapınca zevki çıkmıyor.hile kullanmak istemeyenler ama zorunlu olanlar sadece oyunu geçmek için kullanıyor bizde de bölüm geçmeli online oyunlarda (dragon fable vb.)hile olsa bölüm geçmek amaçlı kullanırız (geçemediğimiz bölümler) ama bildiğim kadarıyla bu oyunların hilesi yoq.sadece kinght online ,silkroad falan sürekli atış hilesi var buda yasak zati.Banlıyorlar.Ama bazı oyunlar varki online tek başına oynuon.bunlarda hile niye yok!!!??? |
Berk1905 |
İletim - 19/01/2008 : 18:48:58 Çünkü;normal oyunlarda PC ye karşı hile yapıyorsun ve bunda bi sorun yok.Ama onlineyi düşün.Arkadaşın tam kazanacak tam batıyosun hileyle 1000 para kazanıyosun,arkadaşın şaşırıyor;yine uğraşmış kazancak sen ordu hilesi yapıp kazanıyosun.Peki bu kazanma senin hakkın mı?Peki arkadaşının hakkını yemiş olmuyo musun?Ayrıca herkes bu hileleri yaparsa oyunun zevki kalır mı?Birde böyle düşün.. |
|
|
|