|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
NİCKYOK |
İletim - 01/01/2008 : 02:09:30 Oyunu tanıtayım,öncelikle bir freekick oyunu.Oyunun eğlenceli yanı single player ve Multiplayer özelliğini taşıması.Oyuna girerken multiplayer diyoruz.(İsteğe bağlı)Adımızı souryor nickimizi yazıoruz.Rastgele bir isim.Lobbye bağlanıcak az bekleyin.Daha sonra üstten stadyum seçebilirsiniz yoğunluk neredeyse siz de orda olun.Sağ tarafta Bağlandığınıza işaret olarak nickiniz yazar.onun yanındaki büyük kısımda oyuncuların maçları yazar.İsterseniz Click Here To sEt Up Game diyip oyun kurabilirsiniz.İsterseniz kurulmuş bir oyuna Join diyebilirsiniz.Oyun zevkli bir oyun inşallah siz de seversiniz...Dikkat:Oyunu mousela oynuyoruz.MOuseu basılı tutuyoruz yön işaretine ve hızı ayarlıyoruz ve bırakıyoruz artık gol olursa rakip sinirleniyor:D Oyundaki adlarınızı söyleyip belli bir zamanda turnuva oluşturalım.
Lİnk: http://www.gamenet.com/freekickfusion/ |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
iso_demiro |
İletim - 02/01/2008 : 18:32:50 çok güzel bi oyun |
NİCKYOK |
İletim - 02/01/2008 : 18:16:15 EE yavaş yavaş alışacağız oyuna. |
numlock1990 |
İletim - 02/01/2008 : 11:35:14 zevkli bir oyun ama ustalar var orda oyuna hakimler göz actırmıyorlar acemilere... |
|
|
|