|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
venomer |
İletim - 08/09/2007 : 18:03:11 Yeni Online RPG Oyununuz İntikam Vakti Kendini Yeniledi...Yepyeni tasarımıyla sizlerle...Artık daha görsel bir sunum zevki veren intikamvakti siz online rpg severleri bekliyor...Bu oyun hepimizin..
Oyuna 4 ırktan herhangi birini seçerek kayıt olabilyorsunuz.İnsanlar,nivelalar,hilaller,cücbeşler... Bu ırkların tarihin kirli sayfalarında bitmeyen bir kavgaları vardır. Sizde bu gruplara dahil oalrak bu intikamın alınmasında karekterinize yardım ediyorsunuz....
Oyunda Keşif seferi ile altın,ve saldırı hakkı kazanabiliyorsunuz... Oyunda ilk saydaki verilen link ile ordunuza arkadaşlarınızı katabiliyorsunuz ve beraber güçleniyorsunuz.
işte yeni tasarımdan bir görüntü: Denemeye nedersini? Siz daha üye olmadınızmı yoksa???
Üzerinde çalıştığımız eklentiler: -Binalar ( Teknolojinizi değişik binalarla daha fazla geliştirebileceksiniz) -Klan ( kurcağınız gruplar ile paylaşımlar yapacaksınız)
sizinde önerilerinizle oyunu daha çok geliştirmeyi planlıyoruz...intikamvakti ne katılın...
İyi oyunlar,iyi eğlenceler....
|
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
darknessares |
İletim - 14/09/2007 : 20:50:46 oyun bence baya saçma olmuş keşfe çık die bişi var istersen sabaha kadar çık yani buna bi sınır getirilse filan neyse 1 günde oyun birincisi olabilirsin böle olursa zevki kalmıo |
|
|
|