AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Dünyanın En Güzel Oyunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cellat123 İletim - 16/05/2007 : 15:11:23
Online ve Onlinesiz farketmez.Dünyanın En Güzel Oyunu Hangisi Bilen varmı_?.cevaplarınızı bekliyorumm.Bunu cevapları hem forumdaki arkadaşlarımız ve www.oyunsitesi.com'unda cevaplamasını isterim iyi günler..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
cellat123 İletim - 19/05/2007 : 09:48:53
sen çok bilion kardeş bundan sonra benim konularıma konu açmassın bu soru tek sana sorulmadı.Forum'a sorulan bir soru tek sen kafana göre cevp veremessin.adam gibi soru soruoz aldığımız cevaba bak ya.
hasantahsinq İletim - 19/05/2007 : 02:39:33
alıntı:
cellat123 tarafından yazılan:

Online ve Onlinesiz farketmez.Dünyanın En Güzel Oyunu Hangisi?Bunu cevapları hem forumdaki arkadaşlarımız ve www.oyunsitesi.com'unda cevaplamasını isterim.

bende bir sıralama yapayım .
1.Online ve Onlinesiz?hmm..nasıl uydurdun bunu kardeş?.
2.En güzeli hangisi?Oyun dünyasında online veya 'ONLINESIZ' oyunların birçok türü vardır ve bunların arasındaki farklar çok çok büyüktür.Yani bu saçma bir soru oluyor ;).
3.Forumdaki arkadaşların ve www.oyunsitesi.com'un cevaplaması mı?Biz hepimiz www.oyunsitesi.com değilmiyiz?HEPİMİZ OYUNSİTESİ.COM'UZ ! XD
4.Edebiyat ve Dil Anlatım yazılı notların nedir?

Bilmişlik taslamayı seviyorummmmmmm!
donatello İletim - 16/05/2007 : 16:27:05
hehehehe mario hakkaten de generall kardeş çatlattın benı yaa bende mario diyom bu konununda ömrü bu kadar galıba
Generalll İletim - 16/05/2007 : 16:19:34
Mario
cellat123 İletim - 16/05/2007 : 16:17:06
ya kanka bunu bana niye soruosun aklıma geldi yazdım.herkesin kafasına göre dünyanın en güzel oyunu olabilir ama bunun bir gerekçesi var.dünyanın en güzel oyununu bilen varsa sölesin bilmeyen kafasına göre yazar zaten.

0.02 Snitz Forums 2000