AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 9dragons

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
shadowwalker İletim - 04/04/2007 : 19:02:00
bilmem aranizda ne kadar kung-fu meraklisi vardır ancak dövüs sporlarina ilgisi olanlar mutlaka http://9dragons.acclaim.com/ bu ardese bir goz atmalı derim. oyuna üye olduktan sonra (daha dogrusu acclaime üye olduktan sonra) yaklaşik 700 mb bir downloadimiz var. bu surede oyunun forumlarını bol bol dolaşın derim. oyunda sholin (sadece erkek charlar icin) , wu-tang, league of beggars, sacred flower (sadece bayan charlar icin) , heavenly demon, brotherhood of thieves clanlarindan birine katılıp onların kung-fu stillerini ögreniyoruz. Biraz yavas gelişiyor oyun hemen ilk gün bir klana giremesseniz cesaretiniz kırılmasın. rpg tabanlı 3 boyutlu bir oyun. kendisi bedava ancak para ile bazi ek esyalar filan almak mümkün. 256k adsl var oyunda pek takılma yaşamaksızın avrupa serverında oynayabiliyorum. ancak oyun tam olarak 100% online degil. bir kismi sadece sizin bilgisayarınızda. haliyle hızdan sebep arada ks filan oluyor >_< yaratıkları tam can görüp daliyorum bir bakiyorum 20 vuruşta ölecek yaratik tek vuruşta inmiş. tabi kufur yiyoruz biraz haliyle :Pbu sorun genelde ilk bir yere geldiginizde oluyor ancak daha hızlı baglantisi olanlar hic bir sorun ile karşılasmadan oyunu oynayabilirler. ingilizce bilmek şart gorevler filan ingilizce ne yapacagınızı anlamassaniz işiniz zor ;) neyse kolay gele herkeze zamanınız olursa oyuna bir goz atın biraz yavaş gelismesi haricinde oldukça ilginç bir oyun.

not: forumda bir arama yaptım oyun daha once konuşulmuş mu diye; bir konu var ancak o zaman oyun "closed beta" aşamasındaydi (yani sadece invite ile oynanabiliyordu) daha yeni sayılabilecek bir sure önce genele açıldı. oradan devam etmektense yeni konu açmayı uygun gördüm.

0.03 Snitz Forums 2000