AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Play 65 Oyunu Aman Dikkat

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
elif_eda İletim - 03/02/2007 : 21:43:56
PLAY 65 OYUNU

gerçek ve sahte para ile oyun oynama:

arkadaşlar bildiğiniz üzere sanal alemin vazgeçilmezlerinden biri olan tavla oyunu play65. sadece sahtekarlık üzerine kurulmuş olduğunu ve arkadaşlarımı uyarmak ve para kaybetmenizi engellemek için sizi uyarıyor vatandaşlık görevimi yapıyorum.
gerisi size kalmış.

****Gelelim konuya bilginiz üzere play65 oyununda paralı kısım ve sanal paralı kısım var .Sanal parayla oynadığınız ve kazanmaya başladığınız şeytan bu ya dürtüyü sizi ve gerçek paralı kısma geliyorsunuz kredi kartı ile para yatırıyorsunuz en az 10$ işte bu işlemi gerçekleştirdiğiniz zaman bittiğiniz andır.
normal bir şekilde 0.50 $ minimum oyun bahsi açıp sınırsız bir şekilde yükseltebiliyorsunuz. evet birinci adım genelde kazanmaya başlıyor. ve arada bir kaybediyorsunuz. buaraya kadar herşey normal. bu oyunda kişilerin kazandığı oyun başına puan alıyor. 1400 puan la başlıyan oyuncu yükseleye başlıyor. sizinde puanınız 1450lerde falan oluyor oynadıkça. ve nasıl bir kader kısmet işidir ki sitede kaybettiniz oyuncuların puanları hep sabit artmıyor inmiyor sadece 1400 puanda kalıyor. yani sahte oyuncuya denk geldiniz paranız yandı. evet ve bunu anlıyan arkadaşlar artık 1400 puanlı olan yeni oyuncularla oynamıyor ama iş burda bitmedi siz kaybettikçe birazda hırslıysanız sürekli para yatıyorsunuz ve kazanmaya başlıyor. birden nasıl oluyorsa kaybediyorsunuz. hiç olmucak yerlerde zar gelmiyor 4 açık olan yeri kıramıyorsunuz mesela. siz arka arkaya 5 oyun kazandıysanız 6.cı oyun kesin kaybediyorsunuz bu oynadığınız herhangibir oyuncuya geçen para oluyor. o kişide kazandığına seviniyor. tabi sıra o diğer oyuncularla oynuyor. Ve oyun başına %10 play65 sistemi alıyor. ve bu şekilde karşı tarafın parasıda sizin paranızda play65 sistemine geçene kadar eriyor ve tekrar para yatıyorsunuz. burdanda anlaşılacağı gibi siz ve karşınızdaki feyk olmuyan oyuncu sadece play65 sisteminin kasasını dolduruyorsunuz. Tabi sistemin rahat bir şekilde işlemesi içinde 100 kişiden en az 10 kişinin kazanması şart ve parayı çekmesi lazım çünkü karşına gelen oyunculara sorduğunuz zaman sen hiç paraçektin mi evet yanıtını almanız gerek bir kaç oyuncudan ve belirteyim parayı çeken oyuncuların puanlarıda 1550 ve üstü olanlar.

**Ve böyle düzen bir sistemi anlıyıp sözde 24 saat destekği olan mail adresine mail atıyorsunuz türkçe gelen cevap sadece perşembe günleri. sistemi biraz kötülüyorsunuz bu olayı anlatıyorsunuz hemen size sus payı bonus veriyorlar 25$dan başlıyıp 150 $ a çıkan bir bonus tabiki bununda şartı var sistem diyorki sen para yatır benim kasama ve minimum 40 oyun oyna sana bonusunu vereyim. sen tabi müthiş bir gazla oynuyor hep 0.50$lık oynuyorsun ki 40 oyuna ulaşıp paran yatsın. evet ulaşıyorsun bu 40 oyuna paranda yatıyor ama gözden kaçan bir husus 40 oyunun yüzede %10 play65 sisteminin yani 100 $da 10$ onların. ve artık müthiş bir paranız var birazını çekiyorsunuz geri kalanla oynamaya devam kadere bak niye kaybediyorum diyorsunuz ve son paranızıda kaybediyorsunuz. ya ben bi para yatırayım diyorsunuz? para yatır tuşuna basıyorsunuz one bir uyarı çekim işleminde x paranız var lütfen iptal edin o şekilde paranız iade edilir. ve tekrar başa dönüş. saatlerin boşa geçti arkadaşım sadece pla65 çalışanlarının karnını doyurdun. ve bütün gün sisteme küfür etmekten başka bir çaren yok. şirket ismi belirsiz. telefon numaralarını vermiyorlar sadece mail destek tam köstek yani.. ve sonra benim gibi tövbe edip başkaların canı yanmasın diyip
uyarıyorsun... benden bu kadar arkadaşlar ama gerisi size kalmış

ben yaptım bi enayilik siz yapmayın.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
donatello İletim - 23/03/2007 : 13:47:28
kardes cok fena yanmısa benzıyo
|KRONDOR| İletim - 24/02/2007 : 21:59:47
Yazıyı okumadan mesaj yazma. Çok abes kaçıyor mesajınla yazının içeriği.
WISEBOY İletim - 24/02/2007 : 17:25:28
güzel oyun zaten seviyom...
header İletim - 03/02/2007 : 22:06:01
saol kardeşim ben korktum da bir an söyledigin için saolasın...dikkatli olurum...

0.03 Snitz Forums 2000