AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Yeni Türk Online Oyun İSTANBUL KIYAMET VAKTİ

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ebleme_rogue İletim - 28/01/2007 : 12:17:33
Bu konuyu buraya koyduğum yalnış oldu herhalde ama Knight'ı Bırakanlar SıkıLanlar İngilzce İstemeyenler O kadar Karışıklık İstemeyenler için

TAMAMEN TÜRK YAPIMIMI İSTANBUL KIYAMET VAKTİ.

Oyunu Bende Oynamadım Ama Aldığım Bilgilere Göre Görev Weriyolarmış 25 lvle kadar warmış henüz test aşamasında

Gerekli BiLgi İçin

Zaten Tamamen Türkçe Sitesine Üye OLmazın Grk Henüz Rehber Filan Yok

Tutulma oranına göre Oyun büyecek Çoğu kişi oynamaya başladı Siz neden Başlamadınız.

Potcu İsimleri Ali vs... Cok güzel

İndirmek için http://istanbuloyun.mynet.com/index.html Tıklayınız.. Yaklaşık 210 MB

NOT: ALINTIDIR
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
akygd İletim - 11/02/2007 : 21:55:35
hiç istediğin yere gitmiyo adam :D
spıder_ozii İletim - 09/02/2007 : 10:44:52
Ben oynaya tıklıyorum aşşağıda açlıyor istan bul kıyamet vakti ana sayfa çıkıyor tıklıyorum girmiyorum yardım tamam oldu bu sferde görüntü hiiç net değil kaç ekran kartı istiyor bu oyun
karar672 İletim - 08/02/2007 : 17:50:37
Benim oyundaki adım KaRaPeNcE idi ama yöneticiler herşeyi resetlemiş nese dedik devam edelim nese herşeyi yerleştirdik baktım ki 17 lvl adam beni yeniyo ben daha dün 21 lvl meydan okuyordum benim lvl 16 ama çok güçlüydüm ama bi baktım saldırı gücüm düşmüş sebeb diyorum yönetici konuşmuyor ne zaman düzelcek 25 lvl snırı ne zaman kalkıcak diyoruz pat diyo yönetici oyundan çıkıyor oyun çok güzel yöneticilerde sadece hayvanların özellikleri ile oynasa daha iyi olacak bi daha oyuna girdiğimde böle olursa bırakırım bu güzel sitemizde online oyun kaynıyo seç beğen al :D:D:D:D
mizahcim İletim - 08/02/2007 : 15:49:07
Off Bune Yaff Yönetici Hergün Giriyo Güncellenecek Diye Oyunu Kapatıyo 1 Saat Bazen 7-8 Dk Giremiyoz........
mizahcim İletim - 08/02/2007 : 15:47:26
LWL 25 TE SINIR VAR EN FAZLA 25 OLABİLİYORSUN BENİM LWL 18 :D Bİ GM İLE TANIŞTIM :)))

0.03 Snitz Forums 2000