AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 dugout-online

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
pyrocharcy İletim - 17/12/2006 : 22:46:19
www.dugout-online.com

arkadaşlar türk kullanıcıların ilk defa bir menajerlik oyununda bu kadar kalabalık olduğu, paf ligi, türkiye kupası, şampiyonlar ligi, uefa, paf ligi türkiye kupası, paf ligi uluslararası kupanın olduğu 13-15 yaşında genç oyuncuların bulunduğu süper bir site tavsiye ederim ;)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
tolga1907 İletim - 31/01/2007 : 12:21:14
ben www.sokker.org adresinden onuyorum.bu daha iyi parasızlık probleminiz pek olmaz.bir de www.hattrick.org adresine bakın bu da fena değil.
batuhanus İletim - 30/01/2007 : 19:36:33
Bir de pyrocharcy,abi 4 gundur adminin benim ip sorununu çözmesini bekliyorum ya.Takmıyor mu beni ne?:(
karar672 İletim - 27/01/2007 : 20:35:49
alıntı:
elemental tarafından yazılan:

Bana daha ilk bakıştan sıcak gelmedi www.pmanager.org a bir bakının isterseniz ikisinden birini oynarsınız.

abi oyun güzel ama ben de parasızlıktan artık dilenmeye başlıyıcam ama mendil almaya bile param yok yaw ühüüüü nasıl para kaznıcam yaw gelecek maçı bana 12 gün sonraya söylüyor ne yapacağım yardım pls
batuhanus İletim - 16/01/2007 : 20:23:14
Bir sorum daha olacak:Doğru dürüst para nasıl kazanabilirim.Fakirlikten taksiye çıkcam artık ;(
pyrocharcy İletim - 16/01/2007 : 20:06:09
baba maça taktiği sürüyorsun, maç başlıyor, 90 dakika sürüyor.. olay o.. bu menajerlik oyunu.. yukarda taktik sayfası var, oradan da taktik veriyorsun..

artık taktik yaratıcılığı sana kalmış

0.05 Snitz Forums 2000