AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 War City Warcity Online

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
karar672 İletim - 22/11/2006 : 14:54:46
arkadaşlar ben bu younu çok sevdim ve oynuyorum oyunu yüklemeye gerek yok "www.warcityonline.com" adresine gidin bir adres alın ve adresiniz hesabınıza yani verdiniz e-postaya gönderilir şifreyi oyun yöneticileri veriyor hesabı aldıktan sonra şifreni değiştirebiliyorsun oyunu yüklemeye gerek yok internet üzerinden oynanıyor adresinizi aldıktan bu siteye girip oyuna gir butonuna baın adresinizi ve size verieln şifreyi yazınız oyuna başlayınız oyunda benim adım "kalbur" yardıma ihtiyacınız olursa bana oradan mesaj atabilirsinizz younda savaş yapıyosunuz , ticaret yapıyorsunuz , asker üertip şehrinizi güçlendiriyorsunuz yanisi çook güzel bir oyun bence deneyin
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
karar672 İletim - 11/01/2007 : 19:08:13
arkadaşım üye oldutan sonra gönderildi diye yazı çıkıyo dimi altındada msn messenger vb programlar da gönderilen e-posta önemsiz postaya gidiyor yani üye olduktan 1-2 dk sonra msn nin e-mail gir önemsiz postaya gir bak bakalım
elemental İletim - 23/12/2006 : 16:23:46
Ben kendi fikirlerimi söyledim ve de benim bu oyuna ilk başta seve seve üye olup sonradan pişman olan çok arkadaşım var bi de bende sorun yok arkadaşlarla hemen hemen aynı zamanlarda üye olduk mail adresime hiç bir mesaj falan gelmedi.Yani beceremedin falan deme isteyen girip oynar ama ben bir çok web tabanlı oyun oynuyorum benim fikrimce oynamaya değmez
karar672 İletim - 23/12/2006 : 11:42:57
arkadaşım gelmez olurmu sen yapamamışsındır sonrada oyun sitesine sanki göndermiyorlarmış diyorsun sen yanlış göndermisindirsen beğemediysen başkalarınada kötülemenin bir alemi yok sen beğenmezsin sevecek olan birinide soğutuyorsun çok güzel bir oyun sen anlamamasıısın veya yapamamışsın arkadaşlar doğru veririniz istediklerini size hemen gönderirler oyun sitesinini adı : www.warcityonline.com girin bakın çok güzel bir oyun sitesi
batunet95 İletim - 18/12/2006 : 23:08:38
paylaşımın için saol deneyeceğim bakalım nasıl
elemental İletim - 18/12/2006 : 00:00:38
Boşuna beklemeyın gelmezde (:

0.03 Snitz Forums 2000