AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Robot Rage Rearmed

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
GoaL-KeePeR 2 İletim - 03/07/2006 : 20:10:17
Arkadaşlar,siz Robot Rage Rearmed oynuyor musunuz?Oynamıyorsanız bence "daha online oyun görmemişsiniz"...Kısaca anlatayım,Robot Rage bir robot(kutu biçiminde bir araç) savaş oyunudur,oyuna kaydolduğunda size ilk önce basit bir robot ve 50 credits(credits Robot Rage'de her türlü ihtiyacın olan malzemeleri almak için para birimi) veriliyor.Sen online olarak başkasının robotuyla savaş yapıyorsun ve bu sayede credits kazanıyorsun.Credits kazandığında robotuna farklı farklı ekipmanlar,silahlar alabiliyorsun.Oyunda rütbe sistemi var,belli bir puanı geçtiğinde sırasıyla +,++,+++,++++,+++++ oluyorsun.Oyun 3D,ve gerçekten çok güzel grafikleri var ve oynamaya değer diyorum(oyun macera tarzı değil,yani knight online gibi bölüm bölüm gezmiyorsun,diğer online olarak oynayan insanlarla robot savaşı yapıyorsun,oynadığın kişiye mesaj yazabiliyorsun,oyunda çok sayıda türk var)Eğer merak ettiyseniz Google'dan "robot rage" diye arama yapın,seçeneklerdeki en üstte olan siteye girin.Eğer oyun hakkında soru sormak istiyorsanız buraya yazabilirsiniz...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
GoaL-KeePeR 2 İletim - 10/07/2006 : 18:11:49
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

bu oyuna direk download linki söyleseniz yok şurdan şuna tıkla camiden sola dön yeşil binannın arkasında yerine? sitesi çalışmıyor bende

Söyleyebilirim değil mi?Söylüyorum :http://www.miniclip.com/games/robot-rage/en/ (oyunu download yapamazsın,direkt olarak siteden oynayacaksın...)
serdar69 İletim - 10/07/2006 : 10:02:46
ben robotrage'yi çook önceleri oynuyordum. öyle iyi oynuyordum ki her karşılaştığım kişiyi deviriyordum. ama bi noktadan sonra sıkıyor be abi. robotragenin bana çok yararı vardır. bu oyun sayesinde bir abiyle tanıştım. 1 yıldır nette görüşüyoz. ayrıca orada yabancılarla İngilizce pratikte yaptım. D:
Palad1n İletim - 09/07/2006 : 19:24:33
bu oyuna direk download linki söyleseniz yok şurdan şuna tıkla camiden sola dön yeşil binannın arkasında yerine? sitesi çalışmıyor bende
spıder_ozii İletim - 09/07/2006 : 16:04:46
pardon siliyorum çok pardon
|KRONDOR| İletim - 06/07/2006 : 23:19:50
spıder_ozii, gereksiz mesajlar atma. OGame hakkında konuşmak istiyorsan, git uygun konuda konuş.

0.02 Snitz Forums 2000