|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
keepers |
İletim - 23/05/2006 : 17:08:19 Yohoho! Puzzle Pirates keyifli ve beceri gerektiren bir çok oyunculu online korsancılık oyunu. MMORPG kısaca. Bu oyunu türdeşleri olan MMORPGlerden ayıran çok önemli bir özellik var, o da karakterinizin yeteneğini arttırmak için çok uğraşmanız gerekmediği. Oyunda sadece sizin yetenekleriniz önemli. -Peki o zaman neye göre ünümüz ve yetenek seviyemiz artıyor? Dediğinizi duyar gibiyim. Yeteneğimiz ve ünümüz bizim bulmacaları çözmedeki becerimize göre artıyor. İyi çözdükçe seviye atlıyor ve ünümüze ün katıyoruz. Yani oyuna yeni başlayan becerikli bir oyuncu ile yıllanmış bir oyuncu arasında ki farklılıklar azalıyor. Tabi ki yıllanmış oyuncunun serveti ve çevresi daha fazla olacağından bazı avantajları olacaktır. İyi bir kılıç kuşanmış ve korsanını şık elbiselerle donatmış olması muhtemeldir. -Peki bu oyunu neden deneyelim? Sorusuna ise şu şekilde bir cevap verilebilir: Oyunun grafiklerinin güzelliği ve oyun mantalitesinin farklılığı direk olarak göze çarpıyor Yohoho! Puzzle Pirates'da işlerinizi çeşitli bulmacalar çözerek hallediyorsunuz ki bu da Puzzle ve RPG oyuncularını bir araya getiryor. Geminizle açılıp, yelkenlerle veya gövdenin tamiriyle ilgilendiğiniz, daha sonra da başka korsanlarla savaşıp onların ambarından ürün ve para çaldığınız kaç oyun var ki? Üstelik MMORPG.
Not : Benim oyundaki ismim mononke oyunda yeni üye olanları yardımcı olmaktayım...
Oyunu "www.miniclip.com"dan indirebilirsiniz (bence indirmelisiniz)
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
azkader |
İletim - 10/02/2008 : 04:42:12 UMUTSUZ_KALp-26@HOTMAİL.COM |
quLeryuzz |
İletim - 25/11/2007 : 16:59:14 alıntı: aisenuru tarafından yazılan:
arkadaşlar ben daha küçüküm 12 yaşındayım (daha doğrusu abilerim ablalarım) nası üye olcam ben yaa
ben sendende küçüyüm ama sorunum varonu söğlemek için burdayım üye olma ve indirme yeri nerde bulamadımda. |
unalmax |
İletim - 25/11/2007 : 16:30:03 Arkadaşlar ben eşya falan alırken param gidio ama eşyayı alamıyorum lütfen bunu baba anlatır mısınız?gemi alınması için almak dışında başka bir şey gerekli mi? |
WennUS |
İletim - 25/11/2007 : 12:30:44 arkadaslar simdi ben siteye girdim ama nerden uye olacz bulamadım bi yardım edin lütfen |
karar672 |
İletim - 22/01/2007 : 14:33:52 ya abiler ben buraya üye olmadım benim yerime biri güzel bi isimle üye olabilirmi adresime gelince zaten anlarım başlarım ama üye olma yerini bulamadım :)) yarım ederseniz sevinirim kayıt olurken ismi sallayın il bursa verin (bi tek oranın posta kodunu biliyom ) posta kod :16250 sontra e-mail adresi ceza_16_17_18@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum üyeklik yerini bulamadım |
|
|
|