AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 mukemmel bir oyun

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
volkanreis İletim - 10/05/2006 : 14:59:31
www.palantis.com cok guzel bir oyun kesinlikle oynamanizi tavsiye ederim savas oyunu strateji oyunu oyunla ilgili sorunuz olursa cevaplamaya calisirim ama kesilile oynayin hosunuza giidecekPalantis Nedir ?
Palantis, bir çok oyuncu ile aynı anda oynayabildiğiniz, TAMAMEN ÜCRETSİZ rpg ve strateji karışımı bir liderlik savaş oyunudur. Palantis, üzerinde var olabilme çabası gösterdiğiniz dünyanın bilinen kısmının ismidir. Palantis'i benzerlerinden ayıran bir çok özelliği vardır. Palantis çok detaylı bir oyundur ve şanstan çok taktiksel bir anlayış ile başarılı olunabilir. Palantis'te kazanan olmak gerçekten zordur.
Palantis'te zaman hiç bir zaman durmaz ve siz oyunda olmasanız bile akmaya devam eder. Orta Çağ temasında geçen bu mistik deneyimde sizde hemen yerinizi alın! Oyuna girmeden önce kurallarımızı ve nasıl oynanır bölümünü okumanızı tavsiye ederiz.Palantis dünyasında 8 çeşit ırk vardır. Oyuna başlarken bu ırkların 8 inide seçebilirsiniz. Her ırkın kendine ait bir özelliği vardır. Daha sonra ırkınızı değiştiremeyeceğiniz için, ırkınızı iyi düşünerek seçmeniz yararınıza olacaktır.
İnsan : Palantis dünyasında insanlar çok sayıda bulunurlar. Genellikle hırsları ile bilinirler.
Bonusları : + % 5 yemek üretimi ve - % 5 ünite fiyatlarında indirim
Cüce : Cüceler metali dövüp yaptıkları bina inşaatları ile ünlüdürler.
Bonusları : - % 10 bina üretim süresi ve - % 5 bina fiyatlarında indirim
Elf : Elfler, mistik ormanları ve okçuluk mesleğindeki ustalıkları ile bilinirler.
Bonusları : + % 5 odun geliri ve - % 5 okçu, kule okçu fiyatlarında indirim
Orc : Orclar Palantis dünyasının çirkin görünümlü ırklarıdır ve genellikle savaşçıdırlar.
Bonusları : + % 5 ATK puanı ve + % 5 metal geliri
Barbar : Barbarlar orcların aksine savunmaya önem veren, uzun boylu ve yapılı görünümlü ırktırlar.
Bonusları : + % 5 DEF puanı ve + % 5 metal geliri
Gnome : Gnome lar teknolojideki ince zekaları ile bilinen kısa boylu bir ırktır.
Bonusları : + % 5 maximum poülasyon ve - % 5 bina üretim süresi
Ogre : Ogreler büyük ve çirkindirler. Ancak savaş sanatı onların işidir.
Bonusları : + % 5 ATK puanı ve + % 5 DEF puanı
Buçukluk : Buçukluklar eğlenceye düşkün, kısa boylu bir ırktır. Hırsızlıkta ustadırlar.
ben insanim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
uçanat İletim - 19/05/2006 : 08:56:04
ben bu oyunu oynadım puanım 59.789 dı size tavsiyem bir guild bulun ve hep tüccar basın!!!
volkanreis İletim - 19/05/2006 : 01:11:53
orc da ne tur askerler yapiyosun askerlerin ismi ne
CEZA_FUAT İletim - 17/05/2006 : 19:50:16
ORCCCCC
volkanreis İletim - 16/05/2006 : 19:36:02
irkin ne benim insan
CEZA_FUAT İletim - 15/05/2006 : 19:10:13
TAMAM AGA OLDU

0.03 Snitz Forums 2000