AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 palantis çi ler buraya

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
dark silence man İletim - 13/01/2006 : 11:36:01
palantisle ilgili şeyleri burda ....
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L İletim - 22/03/2006 : 13:07:21
Aslında okuma işi de değil. başta güzeldi ama arayüzü falan değiştirince içinden çıkılamaz hale geldi önceden rahatça oynanıyordu
barbeku İletim - 22/03/2006 : 09:40:24
kardeşlerim ben 3. çağdayım..bugün atladım..2 mart 1006 da üye oldum...bütün kademelerimi şimdiye kadar yaptım..ünitelerin belli bir yapım süresi var...hemen pat diye yapılmazki..aslında bu oyun karışık veya zor değil..sadece okumayı bilecenn..yazıları okuyun onlar size oyunu anlatırr.birde resimlerin üzerine fareyi götürün.açıklamalar göreceksiniz...bu oyunda bildiğim kadarıyla 5 çağ var.. ama belki daha fazladır ...bilmiyorum...

Sonatas---------------1.Çağ
Heontas---------------2.Çağ
Virestas----------------3.Çağ
Urantas----------------4.Çağ
Palanatas-------------5.Çağ
her biri 25 kademeden oluşuyor...
dark silence man İletim - 03/02/2006 : 08:06:47
kardeş ilk çağda 1000 tüccarın olsun ve biraz para biriktir öle atla ve kesinlikle ve kesinlike keşif bölümündeki alanların tamamını keşfet sonra çağ atlayınca ücretler iki katına çıkıyo hiç baş edemezsin benim başıma geldi ve teknoloji kademelerinin hepsini al çünkü bida ulaşamıyosun çağ atlayınca eski kademeler 25 ini de yap
EmmaFan İletim - 03/02/2006 : 02:57:24
eyvallah saolasın:Dbende çözemedim..durumu bir türlü:D...yaf 2. çağdan geçmeye korkuyom ben..bende 300 tüccar var sadece önce onu coşturim demi?
dark silence man İletim - 02/02/2006 : 13:12:04
arkadşlar teknoloji bölümüne girin orda teknoloji bütçesine ana bütçenizden bir pay ayırın ve bütün gelişmeleri eksiksiz yapın her çağda yapın bunu

0.02 Snitz Forums 2000