|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
hugo_boss |
İletim - 26/08/2007 : 01:19:13 Arkadaşlar baktım konuya değinen yok şöyle bir yazayım dedim. Bizim devler finalde; buğün izmirde olmam nedeniyle sırbistan maçına gittim, 12 dev adam başlarda çok rahat bir şekilde maçı götürdü daha sonra sırplar oyuna çabuk geri döndüler. Benim dikkatimi Hoca kerem tunçerini almamış bahaneside çok yaşlıymış(!) keremden 4 yaş büyük olan ibrahim kutluay buna neder bilmiyorum ama, eğer doğruysa çok kötü bir bahane; Buarada ibrahimin oyunu hiç hoşuma gitmedi savunmada sürekli adam kaçırdı. Yarında nasipse hırvatistan maçına gitmeyi düşünüyorum ama durum hiç açıcı değil hırvatlar bizimkilerin tozunu silkeleyecek gib |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
nurettinki |
İletim - 26/08/2007 : 22:25:05 bence iyi bir oyun kurucumuz yok, en büyük eksikliğimiz bu. kerem de yeterli değil,neden kadroya alınmadı ömer neden yok vs bunlar bizim takımın problemi değil, iyi bir oyun kurucu;topu hızla yarı sahaya geçirecek,topu her oyuncunun eline değdirecek en uygun pozisyonda olan veya eli en sıcak oyuncuyu bulacak, asistler yapacak, skor tıkandığında ya da ihtiyaç halinde skor yapacak.bana göre kadroda olan olmayan böyle bir oyuncumuz yok. |
HighVoltage |
İletim - 26/08/2007 : 13:26:56 Ben çekişmeli bir maçtan ziyade Hırvatların üstünlüğünün olacağı bir maç izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Dünkü maçın sadece ilk çeyreğini izleyebildim. Buna rağmen genel bir yorum yapmak çok zor olmasa gerek. Savunmanın biraz kendini toparlamış olmasına rağmen hücum girişimlerinde hep elimiz boş döndük ve sayı bulamamak büyük bir sıkıntı. Eğer Hırvatistan karşısında da aynı durum yaşanırsa hiç şansımız yok. |
ShiLMyrO |
İletim - 26/08/2007 : 12:41:35 Ben İbrahimin savunmadaki oyununu beyenmedim.Ama hücumda çok iyiydi sanırsam 16 sayı attı ve sonlara doğru oyun kilitlendiğinde içeriye girip sayı kazandırdı.Memo, Hidayet ve birazda Semih Erden savunmada çok iyiydiler eğer böyle olurlarsa Hırvatistan ile çekişmeli bir maç oynayabiliriz. |
inter_23 |
İletim - 26/08/2007 : 10:49:49 Kerem Tunçeri konusuna bende katılıyorum. Fakat Engin Aksüt olayınıda yabana atmamak gerekiyor. Ama n'olursa olsun Kerem bu takıma lazımdı, keşke bi kere daha düşünseydi. İbrahim Kutluay konusunda ise artık İbrahimden geçmiş. Eskisi gibi savunmada ve hücumda aktif değil. Bakalım, Hırvatlar çok kuvvetliler. İnşallah milli takım hırvatları aşar. |
ShiLMyrO |
İletim - 26/08/2007 : 02:04:44 Şimdi tekrarını izliyorum.Çok iyi başladı bizimkiler ama daha ilk çeyreğin 5. dakikasında oyuncu değişiklikleri tamamlandı bence coşan kadro biraz daha devam etseydi iyi olurdu.Memo iyi oynuyor.İbrahim Kutluay evet bende beyenmedim sürekli ayağı kayıyor yada başka bişey oluyor adam kaçırıyor ama 2 tane 3 sayılık basket kazandırdı.Hırvatlara yenilmiştik inşallah rövanşı farklı olur. |
|
|
|