AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 SOUTH PARK!!!!!!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
MrTrouble11 İletim - 12/09/2005 : 19:35:20
ewt beyler bayanlar!!! bu siteye bir tane south park forumu açmak lazım! bu atılımı da ben yapayım! bütün south parkçılar buraya! küfürbaz ve şişko cartman, grubun mantıklı elemanı yahudi kyle, kyle gibi sürekli ders veren çocuk görevindeki stan ve benim favorim sürekli kapşonla dolaşan ve her bölüm ölen kenny!!! tabii ki bunlara uslu çocuk butters, fazla tırsak tweek, sadece adını söyleyebilen özürlü timmy, gay bay harrison, çocukların akıl hocası chef gibi birçok karakter de ekleyebiliriz! hepsi hakkında yazablirsiniz! bu arada south park sevenlere müjde! bu pazardan itibaren şu ana kadar cnbce de görmediğimiz 7. sezon bölümleriyle karşımızda olacak. tabii ki dileğimiz amerikayla paralel giderek şu anda yayınlanan 9. sezonu izlemekti ama buna da şükür diyoruz çünkü bazı bölümleri artık 5-6 kere izledim eski bölüm yayınlamasınlar artık!!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
mathadore İletim - 09/07/2006 : 07:00:44
Ben de The Simpsons'a gönderme yaptıkları bölümü çok sevmiştim. Dr. Kaos ne yapsa hepsini Bart yapmış oluyordu.

Geçen hafta fa The Simpsons'da SP ile ilgili bir konu vardı. Acaba bunlarddan hangisi önce diğerini konu almıştı. Böyle sevdiğim iki dizinin birbirine gönderme yapmaları çok hoş. :))
_SeSSiz_Dj_ İletim - 08/07/2006 : 14:15:24
Bende South Park hastasıyım müthiş bir çizgi dizi
Biraz daha erken saatlerde olsa hiç fena olmaz.
Jansay İletim - 08/07/2006 : 03:16:25
bende HASTASIYIM bu spnin ya. Bi bölüm vardı, böle hayvanları koruma derneği vardı, aşırı bi şekilde koruyorlardı evleniyorlardı filan. Oula yeni maskot bulmaları lazımdı filan. O bölüme yarıldım yahu. O, bi insanla bi kazın(yada herne ise)çocuğu dehşet ya,"kill me".puhahahahaha. Çok maniactı o bölüm.
wolverine İletim - 22/10/2005 : 11:02:32
o sralar kumandaya hızlı basman lazım hemen kanal değişterecen ben profesyonel oldum bu konuda arkam sağlam çünkü babamda seyrediyor
tüymen İletim - 22/10/2005 : 09:45:41
ben 14 yşımdayım saat 24 te cnbc de çıkıyor annem geldiği zaman cartman küfrediyor ve bizim evde bir daha southpark seyredilmiyor

0.03 Snitz Forums 2000