|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| kabil |
İletim - 07/08/2005 : 11:00:07 arkadaşlar aranızda kardeşler takımı serisini izleyenler var mı? ben bu dizinin serisini tam üç defa izledim(18 bölümden oluşur) her izleyişimde de bu diziden çok etkilendim özelliklede anlatılanların hepsinin gerçek olması beni çok etkiledi eğer bu diziyi hala izlemediyseniz, cd'lerini bulup izlemeye çalışın
yönetmen:Steven Spielberg,Tom Hanks |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| kabil |
İletim - 11/08/2005 : 21:30:22 abi bende nezamandır orjinal cdlerini arıyorum bildiğin bir yer varsa bana mail gönder. |
| Goquay |
İletim - 11/08/2005 : 10:06:44 seriyi bende 3 kere izledim en cok etkilendigim sahne askerin tankın altında paletlerin altında kalmasıydı |
| psyce |
İletim - 10/08/2005 : 21:47:31 Valla ben 4-5 kez izlemişimdir.BÜtün bölümlerin CD elri de bende bulunmaktadır. |
| Lightning |
İletim - 08/08/2005 : 01:03:51 ah ne diyonuz yaw:) 18 bölümüde izledik arkadaşlarla, şahane bişi, çok uzun ama değer. bizim en çok etkilendiğimiz carentan a girdikleri bölüm, bizi fecii wurmuştur:) sebep: call of duty de en çok oynadığımız bölümdür kendileri, her metresini ezbere biliriz yani o derece. tekrar bi cod oynuyomuşuz etkisi yaratmıştı bizde, süperdi.. bitince de gidip oynadık zaten:P izlemeyen kaldıysa mutlaka izlesin derim, her bölümüne değer.. |
| kusadam |
İletim - 07/08/2005 : 18:56:40 alıntı: wolverine tarafından yazılan: bende bazı bölümlerini izledim gerçekten güzeldi o ikinci bölümünde hollandiya üzerine yapılan paraşutçü saladırısındaki görüntü şahaneydi
normandiya değil miydi o? |
|
|
|