|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
edebikelam |
İletim - 27/01/2011 : 23:30:48 mutlaka aramızda vardır yabancı dizi izleen. hatta benim gibi artık izlemenin de ötesine geçen. işte bu tür dizilerde akıllara kazınmış çok replikler var hadi bunları paylaşalım: ilk replikler Gossip Girl'den olsun:(çok izlemem ama bunlar hoş) Jack:entrikayı uzmanlarına bırakın... Nate:Chuck'ı arayacağım Serena:Blair'ı bulayım
Dan : Az önce bir Hayran Mektubumu aldım. Jenny : Güzel kendi kendine mi yazdın.
Chuck: Moralim bozuktu ama 17 yaşında bir milyoner olduğumu hatırlayınca düzeldi.
haa bi de Chuck:because I'm Chuck devamını bekliyorum illa gossip girl oacak değil :D
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
edebikelam |
İletim - 27/02/2011 : 13:05:19 şahane konuşmalar,en akılda kalıcı anlar... |
CrAzY_IVAN |
İletim - 17/02/2011 : 11:47:23 Şahane konuşmalardan. |
NİCKYOK |
İletim - 17/02/2011 : 00:49:48 Dex: Ben Dexter'ım ve ne olduğumdan emin değilim.. ..İçimde karanlık bir şeyin olduğunu biliyorum ve onu saklıyorum.. Kesinlikle o konuda konuşmuyorum.. Fakat o orda, her zaman.. Bu <karanlık yolcu>.. Ve kontrolü ele geçirdiğinde kendimi canlı hissediyorum; kati yanlışlığın verdiği heyecanla yarı hasta hissediyorum.. Onunla savaşmıyorum.. Savaşmak istemiyorum.. O benim sahip olduğum tek şey.. Başka hiç bi'şey beni sevemez.. Hatta kendim bile.. Özellikle kendim bile.. Yoksa bu karanlık yolcunun söylediği bir yalan mı?? Çünkü son zamanlarda öyle anlar oluyor ki; kendimi başka bi'şeye bağlanmış hissediyorum.. Başka birine.. Sanki maske kayıyor ve her şey, insanlar, daha önce önemsiz olan şeyler aniden önemli olmaya başlıyor.. Bu beni çok korkutuyor..
|
edebikelam |
İletim - 15/02/2011 : 22:13:00 alıntı: Palad1n tarafından yazılan:
House- Everybody lies! - We all dying, how fast does she?
Sheldon- Bazinga!
Yugioh'taki dede- It is easy to give up, to give in when things get tough; but thats not the way to win
evet, housenin en akılda kalıcı repliğidir: everbody lies.
housenin yeni aldığı baston için:
Cameron: Alevli baston ha? House: Bununla sanki daha hızlı yürüyor gibiyim.
4. sezon birinci bölümden;
Wilson: Youtube'da daha kolay göründüğüne eminim. Evet, bir ekibe ihtiyacın yok. Yanında biri olmadan tutuklanamıyorsun bile. Yardıma ihtiyacın var mı? House: Evet evet, zavallı sakatı aşağıla.
House: Gizli bir günlüğü var. Wilson: Başka tür günlük var mı? House: Sen ne yapıyorsun? Wilson: Sıvı deterjanda indirim varmış. House: Eğer bu kadar sıkışıksan, sana borçlu olduğum paradan çok ufak bir miktar borç verebilirim. Wilson: Hayır hayır, seni öyle zor bir durumda bırakmak istemem
House: (Cuddy'e) Bağırma olayını şimdi yapman gerektiğini düşündüm. Çünkü ne giydiğini fark ettim ve çok dikkatli dinlemek zorunda değilim.
Chase: birinin özel hayatına karışmasını ister miydin? House: Hayır, o yüzden özel hayatım yok
House: Hayır, sakın kapıyı açma. Cuddy: Doctor hadley, lütfen kapıyı açar mısınız? House: Gördün mü 13,daha senin ismini bile bilmiyor
Cameron: Ben araştırırım. Foreman: Ben telefon ederim. Chase: Ben çocuğu hayatta tutarım. En azından bir süreliğine. House: Ben de yemek yerim
"Ben burada bir bacağın ne kadar değerli olabileceğini bilen tek kişiyim."
      |
Palad1n |
İletim - 15/02/2011 : 19:37:46 House- Everybody lies! - We all dying, how fast does she?
Sheldon- Bazinga!
Yugioh'taki dede- It is easy to give up, to give in when things get tough; but thats not the way to win |
|
|
|