|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CrAzY_IVAN |
İletim - 30/10/2010 : 02:02:14 Forumda kimler yetişti Bizimkiler'i izlemeye? :) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 28/01/2011 : 23:45:50 alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Mavi Ay benim favorimdi ancak, bunun için ayrı konu aç. :D
Hatırlamıyorum ki o kadar :) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 28/01/2011 : 17:03:29 Mac Gyver ya... Sakız folyosu ile nükleer santrali patlamaktan kurtarabilen adam. |
HighVoltage |
İletim - 28/01/2011 : 09:00:55 Süper Baba'yı ben de izlerdim, Fiko :) Mavi Ay'ı pek izlediğimi hatırlamıyorum da Yalan Rüzgarı, Cesur ve Güzel, Dallas gibi diziler bizimkilerin izledikleriydi. Biz de o sebeple nasiplenmiştik. Benim favorim Mac Gyver idi. Hala TNT'de yayınlanıyor sanırım. Bir de A Takımı... |
CrAzY_IVAN |
İletim - 28/01/2011 : 02:08:10 Mavi Ay benim favorimdi ancak, bunun için ayrı konu aç. :D |
|KRONDOR| |
İletim - 28/01/2011 : 01:49:18 Halil Pazarlama melodisini hala unutamadım :) Sanırım Süper Baba ile birlikte hiçbir bölümünü kaçırmadığımız dizilerdendi. TR1'de Süper Baba da yayınlanıyordu bir ara, hala devam mı bilmiyorum.
Bizimkiler'in senaristinin 1996 yapımı Oğlum Adam Olacak dizisi vardı bir de. Kadro genel olarak Bizimkiler kadrosuydu. Geçen sene Cumhuriyet diziyi VCD olarak vermişti, zaten 10 bölüm sonrasında yayından kalkmış. Artık siyasal içerikli olması mı etken oldu, yoksa pek tutulmadı mı bilmiyorum ama oldukça güzel bir diziydi o da. Bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.
Mavi Ay'ı hatırlayan var mı? :) |
|
|
|