|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
edebikelam |
İletim - 19/09/2010 : 18:06:37 ararnızda tanıyanlar varmı bilmiyorum ama bilmeniz gerektiğinden çok eminim.oncelikle house'u kisi olarak incelemek gerekir. house aslinda egoist, acinasi olmayi seven, igneleyici fakat bir o kadar zeki ve meslegini severek yapan bir doktordur. kendisini perry cox'tan ayiran bariz ozellik acinasi olmayi sevmesidir kötü biridir kendisi bacaginin sakat olmasini cok basarili sekillerde kullanabilir, fakat eksikligini hissetmez. aslinda her ne kadar eskisi gibi saglikli, iki bacaga sahip bir insan olmak istese de, her sabah uyandiginda agri kesicilerini icmeden once yurumeyi denese de, aslinda kendisi ile bir sekilde barisik bir insandir.
hayatta en sevdigi olay kisileri ignelemektir. cuddy ve wilson ile yaptigi diyaloglar, takim elemanlarini is yaparken asagilamasi; ozellikle foreman'azenci oldugu icin takilmasi (i'll take my coffee black, like my half brained norologist.
en goze carpan mevzularidir. hayat felsefesi herkesin yalan soyleyebilecegi/soyleyecegi uzerine kuruludur. ozellikle tum hastalarin yalan soyledigi felsefesini benimseyen bir insan olarak hicbir zaman bir hasta ile yuzyuze gorusmez, sadece testlere gore hareket eder. genellikle hakli cikar.
houseyi hepinize sevdirmek istiyorum ara sıra diyalogları yazıcam kopacaksınız gerçekten harika.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
edebikelam |
İletim - 05/10/2010 : 19:30:39 bu arada housenn 7.sezonu da başladı sonunda:Dbu akşam 3. bölümü var internetten bulmak da mümkünmüş yeni öğrendim:D internet konusunda biraz cahilim galiba:D |
edebikelam |
İletim - 24/09/2010 : 18:39:12 kimse sormamış ama ben yine de söyleyeyim house alev bastonuna geri dönemedi çünkü Amberle geçirdikleri kazda baston kırıdı. |
edebikelam |
İletim - 24/09/2010 : 18:37:48 7. sezonu da başladı artık çok şükür ilgilelere duyrulur |
edebikelam |
İletim - 20/09/2010 : 00:07:22 ewet karizmatiktir ve yaptığı öldürücü esprilere gülmeden tepki vererek karizmaya karizma katıyor.ayrıca 2. sezon 5. ya da 6. bölümünde aldığı markasını tam olarak bilemediğim turuncu bi motor alarak kimseye karizma bırakmamştır.sonra sanırım 3. sezondu 4. sezon da olabilir aldığı alevli bastonuyla karizmanın şahı olmuştur.her ne kadar ilk izlediğim zamnalarda keşke House de normal insanlar gibi olsa,sakat olmasa diye geçirsemde,bastonu attığı bölümleri sevmedim hiç.baston onu engelli böyle daha deli şeyler yapmasın diye.bastonu bırakınca iyice delirmedi biraz insanlaştı o yüzden sevmedim ben onun deli halini seviyorum.neyse ki 2-3 bölüme kalmadan geri dönmüştür bastonuna,her ne kadar alevli olmasa da döndüğü bastonu... |
CrAzY_IVAN |
İletim - 19/09/2010 : 20:55:20 House karizmatik bir karakter bence de. |
|
|
|