|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sns |
İletim - 16/11/2008 : 20:13:30 Ruhsar dizisini hatırlayan var mı?Çok komik bi diziydi bence. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Dodo |
İletim - 24/11/2008 : 21:57:00 Bir dahaki bölümümüzde yeni konular ve yeni konuklarla sizlerle tekrardan buluşmak üzere.. |
Turgay Atacan |
İletim - 24/11/2008 : 21:45:27 gene kimse görmesin editi:yok hocam estağfurullah ben yazarken senin mesajına bakmadım bile.
birine güzel demek ahlaksızlıksa ben ahlaksızım baştan tamam kabul edelim bunu.Doğanın kadına verdiği güzelliği takdir etmek hoş değilse ben hoş değilim.
Dodo bey Dodo bey bu yuvarlak laflar bizi bir yere getirmiyor!
GümPatÇat#^!*
reklam arası
|
Dodo |
İletim - 24/11/2008 : 19:51:24 OyunSitesi Stüdyosu.. - Turgay hocam napıyorsun sen yau? Yakıcaksın arada bizi.. :P
Ekleme: Ne bileyim.. Haz duygularını diziden karşılamaya çalışan üyeye alet olmuşum da.. Bu sebeple üyeye karşı çıkmayarak muhafazakarlaşıyormuşum gibi algıladığınızı sandım. Yanlış mı düşündük? :) |
Turgay Atacan |
İletim - 24/11/2008 : 19:47:47 Dodo bey Dodo bey demagoji yapmayın bakın elimde belgeler var şırakkkkk(elde klasör sallama efekti)
reklama girdik
sadece Dodo hocama siz görmeyin editi:hocam neden sana söyleyeyim mesajlar arka arkaya denk gelmiş sadece |
Dodo |
İletim - 24/11/2008 : 19:44:43 Nasıl yani? Hande Ataizi bizim akrabamız dedi diye üyeliğini mi kilitleyecektim? Alaycı tutumumu mazur görün efen'im o zaman. :) Özür dileriz. Arkadaşın potansiyel kıvırma çabası tarafımca epey eğlenceli görülmüştü de..
Muhafakarlaşan başka biriyse eğer.. Bu lafları hiç etmedim, etmeyi de düşünmüyorum.. |
|
|
|