AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Yıldız Geçidi "Stargate"

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HighVoltage İletim - 23/02/2008 : 21:21:43
Bilmiyorum aranızda izleyeniniz var mı, ama ilk bölümünden itibaren izleyemesem de son birkaç aydır sıkı bir takipçisiyim. Hatta düzenli olarak takip ettiğim birkaç yabancı diziden birisi.

Diziyi daha önce hiç izlememiş ya da birkaç kez rastlamış olanlar için kısa bir özet geçelim:
Yönetmen: Jeff Woolnough
Oyuncular: Richard Dean Anderson, Michael Shanks, Amanda Tapping

Eski Mısır tanrıları ile uzaylılar arasında ilişki kuran 1993 yapımı “Yıldız Kapısı- Stargate” filminin devamı niteliğindeki televizyon dizisi, yıldız kapılarıyla galaksiyi dolaşan keşif takımı SG1'ın nefes kesen maceralarını anlatıyor.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan “Yıldız Geçidi”nin yönetmenliğini Marıo Azzopardı üstleniyor. Dizinin başrollerinde ise Richard Dean Anderson, Michael Shanks ve Amanda Tapping rol alıyor.

Richard Dean Anderson'u ben daha önceden McGayver dizisinden tanıyorum. Bilmiyorum hatırlayanınız var mı? Zamanının en iyi dizilerinden biriydi. A Takımı'nı da unutmamak lazım tabi. Vayy be anılarım depreşti şimdi :)

Neyse, velhasılıkelam dizi bugün Stargate Atlantis adlı yeni bölümleriyle devam edecek. Başlama saati 23:30, kanal Türkiye'nin kanalı TRT Bilim kurgu meraklılarına duyurulur!
Fragmanını seyretmek isteyenler için: http://www.trt.gov.tr/wwwtrt/progdetay.aspx?tur=TV&kimlikid=2126
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage İletim - 24/02/2008 : 02:04:49
:) Bu Atlantis de fena değilmiş. Gerçi ilk bölümlerini bir yerden hatırlıyorum ya neyse. Bizim Albay Oneal da General olmuş...
Uruk-Hai İletim - 23/02/2008 : 23:40:23
Hocam sanki hayal mayal hatirliyorum da , orta okulda bunun bize ingilizce kitabini okutmuslardi , bir makine gibi bir sey vardi ona has bir sekil vardi üstünde boyut degistiriyorlardi sanki..Baya bir sevkle okumustum o zamanlar

0.03 Snitz Forums 2000