|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Uruk-Hai |
İletim - 02/03/2008 : 18:19:45 Akademi
Koşullar: Merkez Bina Seviye 3, Kışla Seviye 3
Zırh Dökümhanesi
Koşullar: Akademi Seviye 1
Ekmek Fırını
Koşullar: Tahıl Tarlası Seviye 10, Tahıl Değirmeni Seviye 5, Merkez Bina Seviye 5
Kışla
Koşullar: Merkez Bina Seviye 3, Askeri Üs Seviye 1
Silah Dökümhanesi
Koşullar: Akademi Seviye 3
Tuğla Fırını
Koşullar: Merkez Bina Seviye 5, Tuğla Ocağı Seviye 10
Sur
Koşullar: Halk: Romalılar
Sığınak
Koşullar: Hiçbir şey
Toprak Siper
Koşullar: Halk: Cermenler
Elçilik Binası
Koşullar: Merkez Bina Seviye 1
Tahıl Değirmeni
Koşullar: Tahıl Tarlası Seviye 5
Tahıl Deposu
Büyük Kışla
Koşullar: Başkent, KışlaSeviye 20
Büyük Ahır
Koşullar: Başkent, Ahır Seviye 20
Kahraman Kışlası
Koşullar: Merkez Bina Seviye 3, Askeri Üs Seviye 1
Demir Dökümhanesi
Koşullar: Demir Madeni Seviye 10, Merkez Bina Seviye 5
Merkezi Bina
Pazar
Koşullar: Merkez Bina Seviye 3 (T3´te Tahıl Deposu Seviye 1, Hammadde Deposu Seviye 1)
Saray
Koşullar: Elçilik Seviye 1, Merkez Bina Seviye 5
Çit
Koşullar: Halk: Galyalılar
Askeri Üs
Köşk
Koşullar: Merkez Bina Seviye 5
Marangozhane
Koşullar: Merkez Bina Seviye 5, Oduncu Seviye 10
Ahır
Koşullar: Akademi Seviye 5, Silah Dökümhanesi Seviye 3
Taşçı
Koşullar: Başkent, Merkez Bina Seviye 5, Saray Seviye 3
Turnuva Alanı
Koşullar: Askeri Üs Seviye 15
Belediye
Koşullar: Akademi Seviye 10, Merkez Bina Seviye 10
Ticaret Merkezi
Koşullar: Pazar Yeri Seviye 20, Ahır Seviye 10
Tuzakçı
Koşullar: Halk: Galyalı, Merkez Bina Seviye 3
Hazine
Koşullar: Merkez Bina Seviye 20, Saray Seviye 20
Hammadde Deposu
Dünya Harikası
Koşullar: 1 Natar köyü
Tamirhane
Koşullar: Akademi Seviye 10, Merkez Bina Seviye 5
ALINTIDIR! |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sagopa-gok |
İletim - 18/11/2008 : 22:05:49 Ya arkadaşlar bugün 18:30 sıraları akademi kurdum ve bir süre ara verdikten sonra saat 21:30 sularında 2.seviyeye geçirdim sonra bir baktım köy merkezinde renkli renkli havai fişekler patlıyor :).Bunun sebebini bilen var mı acaba? |
Palad1n |
İletim - 17/11/2008 : 21:11:14 Üzerinde köşk veya saray olan köyler ele geçirilemez. Üzerinde saray olan ve merkez yapılmış köy hiç ele geçirilemez. İlk köylere köşk öneririm fiyatından (ayrıca ileride taşınacağından)dolayı. Ayrıca yeni köy ele geçirebilmek için gerekli "kültür puanı"nı da köşk veya saray seviyelerini artırarak kazanıyorsun. Bu üretim günlük olarak gerçekleşiyor (üretim yerlerinin saatlik üretmesi gibi) |
sagopa-gok |
İletim - 17/11/2008 : 19:29:10 Göçmen basmak haricinde merkez olmayan köylerinde ele geçirilmesini zorlaştırmak gibi bir özelliği var mı acaba?Bu soru cevapsız kalmışta :).Bir zahmet bunuda cevaplarsan çok teşekkür edeim. |
Uruk-Hai |
İletim - 17/11/2008 : 01:40:24 alıntı: sagopa-gok tarafından yazılan:
Ben server 6'dayım kullanıcı adı Gkchn köy ismi »Arsha«™.Bir sorum olacak köşkün amacı nedir?Oyun yönergesinde tam olarak açıklamamış.Merkez olmayan köylere kurarak başka köylerimizin ele geçirilmesini zorlaştırmak amacıyla mı kuruyoruz.Bu amaçla kuruluyorsa köşkü sarayın bulunduğu merkez köye kurmanın bir manası yok çünkü saray varsa köyü ele geçirmek zaten zorlaşıyor.Yoksa köşk kurmanın amacı başka bişey mi?Bilen biri yanıtlarsa sevinirim.
Köşk kurmanin bana göre asil amaci , göcmen basmaktir . Göcmen en önemli ünitedir oyunda , bos alanlara köy kurabilmek icin en az 3 göcmen basman lazimdir ; yani anlayacagin Kösk olmadan göcmen filan basamiyorsun . |
sagopa-gok |
İletim - 09/11/2008 : 13:35:35 Ben server 6'dayım kullanıcı adı Gkchn köy ismi »Arsha«™.Bir sorum olacak köşkün amacı nedir?Oyun yönergesinde tam olarak açıklamamış.Merkez olmayan köylere kurarak başka köylerimizin ele geçirilmesini zorlaştırmak amacıyla mı kuruyoruz.Bu amaçla kuruluyorsa köşkü sarayın bulunduğu merkez köye kurmanın bir manası yok çünkü saray varsa köyü ele geçirmek zaten zorlaşıyor.Yoksa köşk kurmanın amacı başka bişey mi?Bilen biri yanıtlarsa sevinirim. |
|
|
|