|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
buldozer85 |
İletim - 24/12/2006 : 00:57:49 arkadaşlar size çok güzel bir browser oyunu önericem belkide bir çoğunuz biliyosunuzdur oyunun adı travian oyunda köy kurup geliştirip savaşlara başlıyosunuz çok basit gibi geliyo ama gelişip savaşlara felan başlayınca çok zevkli oluyo oyunun daha çok detayı var bunu oyuna başlayınca görebilirsiniz şimdi server2 açıldı herkes eşit sayılır browser oyunuyla ilgilenenler zaman kaybetmeden kayıt yaptırsınlar kayıt için bu linki kullanabilirsiniz http://www.travian.com.tr/ eğer bu linkten kayıt olursanız bende sanal altın kazanıcam altın kazanmak için yapıyo diyip es geçmeyin http://www.travian.com.tr/ ana sayfadan da kayıt olabilirsiniz gerçekten süper bir browser oyunu bugüne kadarki oynadıklarım en iyisi diyebilirim... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 30/12/2006 : 04:44:09 Mesajındaki linki ilk gördüğümde değiştirdim, ikincisinde uyardım ve değiştirdim (Zahmet olmazsa biraz yukarılara çıkıp uyarı mesajıma bakabilirsin. Linkin bu şekilde verilmesinin yasak olduğunu da belirttim orada.), üçüncüsünde de, uyarımı dinlemediği için, üyeliğini kilitledim. Sandığın gibi de linki o değil, ben düzelttim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. |
GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 29/12/2006 : 23:51:14 Şimdi adam sana ne yaptı da kilitledin ki? İşine karışmak gibi olmasın ama linki forumda kullanmamasını rica edebilirdin, herkes bunun yasak olduğunu nerden bilecek ki?
Edit=Zaten sen kilitlemeden biraz önce hatasını anlayıp linki düzeltmiş. |
|KRONDOR| |
İletim - 29/12/2006 : 23:44:56 Peki, madem karşı geliyorsun, ben de üyeliğini kilitliyorum. |
xert |
İletim - 29/12/2006 : 22:40:57 kalan savasları net midir nedir activation kodu falan istiyo bencede kötü bir yer olabilir www,hukumdarlar.com veya diğer ismi www.realmsofmayhem.com daha iyi |
buldozer85 |
İletim - 24/12/2006 : 18:48:33 neden yasak?ben zaten belirttim sanal altın kazanacağımı hem istemedikleri taktirde ana sayfadan da üye olabileceklerini de söyledim.değerli oyunsitesi üyelerinin bana bi faydası dokunsa kötümü olur yani.yanlız birazda haklısınız altınada ana safyfanın linkinide koyuyorum...belkide ilk defa oynayan kişiler bana teşekkürlerini bu şekilde sunacaklar.zaten oyunun formatıda bu, üye kazandır altın kazan.affınıza sığınarak tekrar düzeltiyorum. |
|
|
|