|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
spıder_ozii |
İletim - 19/11/2006 : 21:05:20 evet ogameyle ilgili şarkılar
evrenin etrafı dumanlı aylar aman aman gezme komutam bu sistemde seni avlarlar filodan ittifaktan puandan ayrı koyarlar
xxx
sondam yolda filom darda ya kendin gel ya da ittifak yolla
sondam yolda filom darda ya kendin gel ya da ittifak yolla
okurum yazmışsın iki satır tehdit vermişsin servere g.i.s.leri unutup
okurum yazmışsın iki satır tehdit vermişsin servere g.i.s.leri unutup
kara filo gecikir belki hiç gelmez evrende salınır da derdimi bilmez döterim savurur halimi görmez çöp dolar atmosferim göz yaşım dinmez
xxx
estergon savunması ay istasyonu durak, kemirir içimi bir sinsi terraformer, sonda mal peşinde, mal ondan ırak.
atma sonda atma ben bir sömürgeyim döter peşinde koşar kara bahtlıyım
estergon savunması ay istasyonu kaya kemirir döterimi füzyoenerji denen bela çektigimi hos gör gel atma sonda
atma sonda atma ben bir sömürgeyim döter peşinde koşar kara bahtlıyım
estergon savunması ay istasyonu hisar ölüm yıldızları çağrışır komutalar susar kafir tagline'ını foruma asar
atma sonda atma ben bir sömürgeyim kristal peşinde koşar kara bahtlıyım
estergon savunması ay istasyonu kale göklere ser çekmiş plazmaları hele biz böyle kalkanı vermezdik ele
atma sonda atma ben bir sömürgeyim metal peşinde koşar kara bahtlıyım..
xxx
bu filoooooo senin şerefine emmoğluu o sömürgeyi bir daha patlat gene patlat karşı gezegeni dark sayd aldı pus aldı uzun yolum yanmalı basınca kısaldı
komuta vurannn gausa kurbann plazmana kurbannn emmoğluu
ben de bu evrenin nesine geldimm uçuşur filolar sesine geldim bir garip patlamış da yasına geldim geldim emmoğluu
xxx
bir zamanlar benim sistemimdin sözlükteyken bile hasretimdin şimdi başka bir ittifak buldun ogame senin olsun çöpler benim, harabe benim filom senin senin olsun..
Not:alıntıdır
|
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
spıder_ozii |
İletim - 20/11/2006 : 21:14:16 alıntı: Baygitar tarafından yazılan:
Millet bunlarla uğraşıyor!Enterasan olmuş:)
evet birazda komiğime gitti benim |
Baygitar |
İletim - 20/11/2006 : 16:45:40 Millet bunlarla uğraşıyor!Enterasan olmuş:) |
|
|
|