|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
LEUROPEEN |
İletim - 06/06/2005 : 22:47:25 Sur this site all the plays cossacks are approached: I approach multiple techniques, tactics and the units all are indexed Vous will find news solutions of play, interview, WALLPAPERS, COVER, GIFS.. Vous will find also the forum which is dedicated to him. www.autunnois.com |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 24/02/2006 : 22:23:46 UA, yazdığın mesajların çoğunu sildim. Mesaj tarihlerine dikkat etmemişsin hiç. Bundan sonra eski konulara mesaj yazma. |
Mérula Alba |
İletim - 24/02/2006 : 16:31:00 Konunun açılış tarihine bakarsan eski bir konu olduğunu; kullanıcının mesaj sayısına bakarsan sadece bir kez ileti yazdığını, senin yazdığın cevabın ona muhtemelen ulaşmayacağını anlarsın. :) |
UA_1991 |
İletim - 24/02/2006 : 15:06:39 türkıye'den bütün france dakı gurbetçilerimize selam yolluyorum.ve de burada yazarken türkçe konuşsan sevınırım.çünkü bazı kişiler ing. çok iyi bilmiyo sen benım yazdıgımı anlıcan mı ona da şuphelıyım   |
|
|
|