AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 2.Dünya Savaşı Strateji Oyunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Kyoshi İletim - 05/08/2008 : 18:28:28
Öss yerleştirme sonuçlarını beklediğim şu günlerde vakit geçirmek açısından güzel bir 2.Dünya Savaşı strateji oyunu oynamaya karar verdim.Önerilerinizi bekliyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
tanıl07 İletim - 06/12/2008 : 12:39:19
ben sana entente yi oyna derim
Kyoshi İletim - 17/10/2008 : 01:42:25
Ben de öyle duydum ama karışık diplomatik,ticari,sosyal,askeri,ekonomik ilişkiler arasında kayboldum ve sıkılıp kapattım.
Milamber İletim - 17/10/2008 : 01:26:42
Hearts Of iron deli oyundur çok gerçekçidir tarihi olaylarda farklı yöntemler belirleyip dünyanın kaderini değiştirebilirsiniz örnek verelim
-almanyayı aldığım oyunda tüm rusyayı işgal ettim. avrupayıda afrikayıda türkiyeyide oyunun son dönemlerinde artık kuşatılmış olan ama bir türlü işgal edemediğim ingiltereye iki atom bombası atıp orayıda işgal ettim.
-türkiye ile osmanlı topraklarının bir kısmını geri aldım. ama sonuçta kazanamıyorsunuz 3. oyunda değişecek bu durum her ülke için farklı bir amaç olacak
-japonya ile rusyayı işgal ettim asyada ilerleyip türkiyeyide işgal ettim ırak iran hepsi benimdi :D amerikayla savaş çıkmadı :D en son müttefikim almanyaya saldırıyordum tüm dünyayı alacaktım ki oyun bitti :D
MetFC İletim - 27/09/2008 : 06:32:41
blitzkrieg I + II tavsiye ederim. Hearts of Iron biraz masaustu oyun gibi ve zaman alabilir cozmek.
wolverine İletim - 05/08/2008 : 22:35:31
Hearts Of İron tamamen diplomasi ağırlıklı kafa verilecek bir oyun. Çok sağlam bir oyundur kanımcada, öyle hareketli savaşlar falan beklerseniz hiç oynamayın.

Onun dışında Company of Heroes tam aradığın tarzda bir oyun olacaktır.

0.03 Snitz Forums 2000