AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Sim city 4 rush hour

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
banister caq İletim - 25/02/2004 : 19:20:10
Slm bende simcity 4'ün kopya cdsi var.Cd gayet iyi çalışmakta ama geçen gün simcity4 rush hour'ın eklenti paketini orjinal aldım ne hikmetse oyun yüklenmiyor sebebi ise oyunun cd-key'ini bilgisayarın kabul etmemesi.Yardım ederseniz sevinirim
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
MetFC İletim - 18/10/2006 : 19:57:06
ahmet en başta yapacağın şey okul, hastane gibi kamu binalarının harcamalarını ihtiyaca göre kısmaktır. herbirine bakarsan kapasite ve kullanan kişi sayısını görebilirsin. mesela bir hastane için kapasitenin talepden +100 ve +75 olması en uygunudur. eğer bunları zaten yapıyorsan o halde genel stratejinde bir sorun vardır. bütün yaşam alanlarının sağlık, eğitim ve güvenlik hizmeti gittiğinden emin olki şehrinin refah seviyesi artsın ve daha fazla vergi alabilesin. aslında bu konu çok geniş bir konu, bunun hakkında ayrı bir strateji rehberi bile var. ama temelde yapacağın şey şehrine orta($$) ve en zenginleri ($$$) çekebilmek ve kamu binalarını da talebe göre optimum şekilde kullanabilmek. www.simcitytr.com a bakarsan dediğim rehbere ve daha bir çok ipucuna ulaşabilirsin.
ahmet_yilmaz1972 İletim - 18/10/2006 : 00:33:25
slm simcity 4 oynamaya calısıyorum ama para yetmıyo ne yapmam lazım arkadaslar sifreleride giriyorum
|KRONDOR| İletim - 25/02/2004 : 19:36:01
Normalde orijinal cd böyle bir sorun çıkarmaz ama Simcity 4'ün kopya olması problem yaratıyor olabilir.

0.03 Snitz Forums 2000