AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 ekonomi-geliştirme

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
DarkWillBeDarken İletim - 18/02/2007 : 16:51:46
arkadaşlar bi oyun arıyorum. bi ara airport diye bi oyun oynadım. oyun şöle: size bi saha veriyolar, buraya havaalanı yerleştiriyosunuz sonra burayı işletiyosunuz. ekonomisi falan filan herşeyi size ait. işte free shop ları kiralamak isteyen firmalar fala. otoparklar bilmem ne. bu veya buna benzer oyun bilen var mı... sadece airport olmayabilir. bi ara otel işletmecilği vardı. o da olabilir. lütfen yardımcı olun.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
hasantahsinq İletim - 19/03/2007 : 18:19:49
Roller Coaster Tycoon serisini öneririm.
Oyunda sana verilen topraklara eğlence yerleri,lunapark falan yerleştiriyorsun ve müşteriler geliyor.Eğer memnun olurlarsa daha fazla müşteri geliyor vs. vs. vs.
;)
Avaris İletim - 27/02/2007 : 18:08:18
Capitalism II yeni hali. Capitalism Plus vardı ondan önce.
CrAzY_IVAN İletim - 27/02/2007 : 17:20:14
Eski kalmış da olsa Capitalism II vardı zamanında, kafayı yerdik ayrıntıdan. Yenisi çıkmıştı gibi birşeyler hatırlıyorum ama tam bilemedim.
MetFC İletim - 27/02/2007 : 16:09:41
ekonomi istiyorsan sana anno 1701 i öneririm. oyunda ada koloni-şehir kuruyorsun ve oyun neredeyse tamamen mikroekonomi üzerine kurulu. bal üretilebilen bir adadan kakao üretilebilen bir adaya bal taşıyorsun orda bunlardan çikolata yapıp çikolataları ordan merkez adaya taşıyıp halkın çikolata talebini karşılamaya çalışıyorsun. böyle bir oyun işte. bu ve bunun gibi daha birçok çok ürünü bu şekilde üretiyorsun ve tabi üretebilmek için mümkün olduğu kadar çok ada ele geçirmen gerekiyor. veya istersen kestirmeden diğer adalar ve oyunculardan bu ürünleri direk ticaret yoluyla satın alabiliyorsun ama tabiki çok daha fazlaya maloluyor. oyun gerçekten zevkli tavsiye ederim.

ikinci olarak, simcity 4 ü tavsiye ederim. şehirler kuruyorsun ve şehrin çöpünden yeşillendirilmesine kadar a dan z ye tüm hizmetlerden sen sorumlusun. amaç nufüsü büyütmek ve tabiki gökdelenler çıkarabilmek. bu oyun bağımlılık yapabilir ama söyliyim bazen sinir bozabiliyor. oyunda yapmanız gereken herşeyi yapmanıza rağmen işler ters gidebiliyor ve sizi bilgisayar başında dellendirebiliyor. yine de tavsiye ederim.

Avaris'in de dediği gibi tycoon ları da deneyebilirsin. mesela new yok city tycoon. çok fazla oynayamadım ama oyunda temel olarak kafelerden yurt binalarına kadar çeşitli işletmeler kuruyorsun ve onları geliştirmeye çalışıyorsun bu şekilde kendi new york unu kuruyorsun. bunları bi dene.
Avaris İletim - 18/02/2007 : 18:29:21
Bahsettiğiniz oyun türüne Tycoon deniyor. Bu şekilde arayın, istemediğiniz kadar çeşitli oyun çıksın.

0.03 Snitz Forums 2000