|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ertugrul1905 |
İletim - 03/08/2006 : 19:38:42 age of tarzında bi oyun vardı fakat ççok daha fazla çağ atlanıyordu uçaklar füzeler vs., başlangıçta seçtiğiniz millet ilerleyen çağlarda başka milletle birleşme dönüşme oluyordu tercihe göre....2 yıl önce oynuyordum fakat ismini unuttum ve bulamıyorum deli olucam lütfen yardım... engineer sabotajcı vs de vardı |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
SkullBlues |
İletim - 02/10/2009 : 18:20:26 ben biliom ama 3 ü yükleyemedim bilgisayar kaldıramıyor... |
kanakan |
İletim - 02/10/2009 : 15:54:11 alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
Hayır o oyunu ben de oynadım. ''From the Rickmans,Empires Dawn Of The Modern World'' Oyun zaten çok ırk yok ama değişim geçirebiliyorlar.Kore,Japon,İngiliz,Fransız var başlangıçta.Ben 2.Dünya Savaşı çağında ''Americans'' tercih etmeni öneririm.Ayrıca gecikmeden atom bombası araştırmasını yapmalısın;faydasını görüceksin.
oyunu defalarca oynadım ama atom bombası atamıyorum. bütün gelişmeleri yaptım. geliştiricek hiç bişey kalmadı. bu konuda bilgisi olan var mı. acaba belli bir binadan birkaç tane mi yapmak gerekiyo anlamadım. önde başlıyorum oyuna ama hep yeniliyorum sonunda. atom bombasını icat etmem lazım yardım lütfen |
umutcanuğuz |
İletim - 24/08/2006 : 16:38:45 Hayır o oyunu ben de oynadım. ''From the Rickmans,Empires Dawn Of The Modern World'' Oyun zaten çok ırk yok ama değişim geçirebiliyorlar.Kore,Japon,İngiliz,Fransız var başlangıçta.Ben 2.Dünya Savaşı çağında ''Americans'' tercih etmeni öneririm.Ayrıca gecikmeden atom bombası araştırmasını yapmalısın;faydasını görüceksin. |
SafaX |
İletim - 18/08/2006 : 17:51:43 ya civilization ya da empire earth ikisi de ateşin bulunmasından robot sistemlerine kadar gider. |
the larger |
İletim - 18/08/2006 : 12:08:53 böle şeyleri hiç bilmem ama geneden şansımı deneyim dedim. age of mitoloji olabilrmi? |
|
|
|