AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Çiftlik Oyunu - SimFarm - Yasal İndirme - İndir

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sEcReTs İletim - 14/05/2006 : 20:59:07
http://rapidshare.com/files/37238313/simfarm.zip.html

Çiftlik Oyunu - SimFarm - Yasal İndirme - İndir - Tek Bağlantı

Bu adresten indireceğiniz SimFarm çiftlik simülatörünü dilediğiniz gibi oynayın. Bu arada oyun yasal olmayan yollarla alınmamıştır. Oyunun tek satışı durdurulmuştur ve internetten ücretsiz indirilebilecek hale getirilmiştir.
Bu oyundaki amaç bir çiftlik kurmak. Çitler yapıp içine hayvan koyun, satın, para kazanın, ürünlerinden faydalanın. Ayrıca bir tarla ekin, bakımını yapın, böceklenirse ilaç satın alın, gübreleme yapın. Traktör, biçerdöver gibi araçlar satın alın ve tarlalarınızı yönetin. Su kanalları kurun. Şehirlerle tarlalarınızın bağlantılarını yapın.
Stratejiden hoşlananlara müthiş bir oyun. Tek sorunu DOS da çalışması ve sesin kasadan gelmesi. Ama bir strateji-sever bunlara bakmaz ve oynar. Hadi ne duruyorsunuz! İndirin!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
yasuu İletim - 02/10/2009 : 23:17:22
alıntı:
sEcReTs tarafından yazılan:

http://rapidshare.com/files/37238313/simfarm.zip.html
Bu adresten indireceğiniz SimFarm çiftlik simülatörünü dilediğiniz gibi oynayın. Bu arada oyun yasal olmayan yollarla alınmamıştır. Oyunun tek satışı durdurulmuştur ve internetten ücretsiz indirilebilecek hale getirilmiştir.
Bu oyundaki amaç bir çiftlik kurmak. Çitler yapıp içine hayvan koyun, satın, para kazanın, ürünlerinden faydalanın. Ayrıca bir tarla ekin, bakımını yapın, böceklenirse ilaç satın alın, gübreleme yapın. Traktör, biçerdöver gibi araçlar satın alın ve tarlalarınızı yönetin. Su kanalları kurun. Şehirlerle tarlalarınızın bağlantılarını yapın. slm buoyuna giremedim yardım ederseniz sevinirim

Stratejiden hoşlananlara müthiş bir oyun. Tek sorunu DOS da çalışması ve sesin kasadan gelmesi. Ama bir strateji-sever bunlara bakmaz ve oynar. Hadi ne duruyorsunuz! İndirin!

tolga1907 İletim - 19/06/2007 : 09:58:26
Teşekkürler.
|KRONDOR| İletim - 19/06/2007 : 03:24:22
Değiştirildi.
tolga1907 İletim - 18/06/2007 : 10:42:42
arkadaşım ben link ekledim yöneticilerdende bir ricam olacak lütfen eski linki benimki ile değiştirirseniz böyle sıkıntılar olmamış olur:)
_klan_ İletim - 16/06/2007 : 12:22:36
Link kırık!Düzeltirsen indirip deniyelim...

0.03 Snitz Forums 2000