|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sEcReTs |
İletim - 14/05/2006 : 20:59:07 http://rapidshare.com/files/37238313/simfarm.zip.html
Çiftlik Oyunu - SimFarm - Yasal İndirme - İndir - Tek Bağlantı
Bu adresten indireceğiniz SimFarm çiftlik simülatörünü dilediğiniz gibi oynayın. Bu arada oyun yasal olmayan yollarla alınmamıştır. Oyunun tek satışı durdurulmuştur ve internetten ücretsiz indirilebilecek hale getirilmiştir. Bu oyundaki amaç bir çiftlik kurmak. Çitler yapıp içine hayvan koyun, satın, para kazanın, ürünlerinden faydalanın. Ayrıca bir tarla ekin, bakımını yapın, böceklenirse ilaç satın alın, gübreleme yapın. Traktör, biçerdöver gibi araçlar satın alın ve tarlalarınızı yönetin. Su kanalları kurun. Şehirlerle tarlalarınızın bağlantılarını yapın. Stratejiden hoşlananlara müthiş bir oyun. Tek sorunu DOS da çalışması ve sesin kasadan gelmesi. Ama bir strateji-sever bunlara bakmaz ve oynar. Hadi ne duruyorsunuz! İndirin! |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
yasuu |
İletim - 02/10/2009 : 23:17:22 alıntı: sEcReTs tarafından yazılan:
http://rapidshare.com/files/37238313/simfarm.zip.html Bu adresten indireceğiniz SimFarm çiftlik simülatörünü dilediğiniz gibi oynayın. Bu arada oyun yasal olmayan yollarla alınmamıştır. Oyunun tek satışı durdurulmuştur ve internetten ücretsiz indirilebilecek hale getirilmiştir. Bu oyundaki amaç bir çiftlik kurmak. Çitler yapıp içine hayvan koyun, satın, para kazanın, ürünlerinden faydalanın. Ayrıca bir tarla ekin, bakımını yapın, böceklenirse ilaç satın alın, gübreleme yapın. Traktör, biçerdöver gibi araçlar satın alın ve tarlalarınızı yönetin. Su kanalları kurun. Şehirlerle tarlalarınızın bağlantılarını yapın. slm buoyuna giremedim yardım ederseniz sevinirim
Stratejiden hoşlananlara müthiş bir oyun. Tek sorunu DOS da çalışması ve sesin kasadan gelmesi. Ama bir strateji-sever bunlara bakmaz ve oynar. Hadi ne duruyorsunuz! İndirin!
|
tolga1907 |
İletim - 19/06/2007 : 09:58:26 Teşekkürler. |
|KRONDOR| |
İletim - 19/06/2007 : 03:24:22 Değiştirildi. |
tolga1907 |
İletim - 18/06/2007 : 10:42:42 arkadaşım ben link ekledim yöneticilerdende bir ricam olacak lütfen eski linki benimki ile değiştirirseniz böyle sıkıntılar olmamış olur:) |
_klan_ |
İletim - 16/06/2007 : 12:22:36 Link kırık!Düzeltirsen indirip deniyelim... |
|
|
|