|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| aunsal09 |
İletim - 23/06/2005 : 16:00:29 Arkadaşlar, ben formunuza bugün üye oldum, Fifa 2005'i de yeni merak sardım. Oyunu şimdilik, amatör modunda becerebiliyorum, Türkiye milli takımını seçiyorum, rakip oyuncular beni kale önünde fazlazıyla faulle durduruyorlar, fakat her seferinde benim serbest vuruşları Yıldıray BAŞTÜRK kullanıyor ve sürekli auta atıyor, detaylı bir şekilde kaleyi nasıl tutturabilirim, açılyacak, anlatacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| aunsal09 |
İletim - 23/06/2005 : 17:21:46 dunky kardeş sağolasın, teşekkürederim. |
| dunky |
İletim - 23/06/2005 : 16:10:23 Ben genelde böyle atıyorum ; 1-O hareketli yuvarlağı kalecinin top gelirken göremiyeceği yere getir. 2-Genelde çatala veya biraz aşağısına ayarla. 3-Yine kalecinin top gelirken göremiyceği yere doğru falso ver. (shift tuşuna basılı tutarak yön tuşlarına bas, falso vermesen de olur. Sana kalmış o...) 4-D'ye bas sol alttaki topun altındaki şey çubuğun kırmızı yerine gelince ya da çok yakınken bi daha D'ye bas. Sonra o yeşil yerin tam ortasındayken bi daha D'ye bas. Biraz uzun oldu ama yardım etmişimdir umarım.  |
|
|
|