|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| eBoLaJD |
İletim - 21/04/2004 : 18:47:10 Arkadaslar iyi gunler fifa cikisindan beri****i takip edenlerden biriyim ama fifa 99 dan beri bozulmaya devam ediyor ama oynabilirlik dustugu halde kalite inanilmaz ilerledi. Benim sorum ise free kickler isabetli free kick leri nasil becerebiliyorsaniz benlen paylasirsaniz gollerime free kick ten de devam edebilirim. Hepinize ilginiz icin tesekkurler
 |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| O.T |
İletim - 21/04/2004 : 20:44:14 Atacağın yeri ayarla sonra shiftle nereye doğru falso vereceğini ayarla , sonra 3 kere a ya bascan 1. ile başlatıcan 2.ye ortayı geçince hemen basıcan 3.ye ise tam ortada bascan yani 2. ve 3. ardarda basılacak ve sonra barajı gecen kadar a ya bas ve yön tuşlarını kullanmayı unutma vuruş sırasında. |
| cruel_kemal |
İletim - 21/04/2004 : 19:12:48 fıfa 2004 ü diyorsan;3 basmada atıyo.ilki ibreyi başlatıyo.ikincisi ne kadar erken basarsan o kadar sert vuruyo üçünçüsü ise ne kadar aşırtıçağını ayarlıyo(ne kadar erken basarsan o kadar aşağıdan gider. zımba gibi bir şut istiyorsan:ilki yarıma gelsin ikincisini hemen bas...
|
|
|
|