AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 Fifa 2008 Yetenekli Genç Oyuncular

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ShiLMyrO İletim - 15/07/2008 : 14:14:10
Arkadaşlar çoğumuz "Menejer Mod" oynuyoruz.Bu modda bazılarımız büyük kulüpleri alıp zorlanmadan sıkı kadrolar kuruyoruz.Kimi kişiler ise orta ölçekli takımlar alıp genç, ucuz, gelecek vaad eden oyuncularla takımımızı güçlendirmek.

Bu konunun amacı kendimizin keşfettiği ve ya duyduğumuz oyuncuları burada paylaşmak.

Şimdilik aklımda kalan bir oyuncuyla başlayayım;

İsim:G.Bale
Pozisyon:LB
Fiyat:6.8 Milyon Euro

Bu oyuncu gelişince 91 ile oynuyor ve Dünya'nın en iyi LB'lerinden biri oluyor.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
_GaNdAlF_ İletim - 17/07/2008 : 19:55:27
Fifada oyuncuların yaşı arttıkça fiyatları azalıyor 90la oynasa bile. Gençlerde pahalı oluyor o yüzden genç orta yetenekli alıp geliştirebilirsiniz.
FearOfThEDarK İletim - 17/07/2008 : 17:41:54
Brezilya'daki her yedek forvet iş yapar kanısındayım ben hangisini alsam çok gol attılar...
ShiLMyrO İletim - 17/07/2008 : 16:46:44
Bu oyuncuyu rahatlıkla Fenerbahçe'ye bile alabilirsiniz.Hatta 3 tane alabilirsiniz bu oyuncudan.Ayrıca Fifa'da oyuncular ucuzlayınca ileride çok yetenekli olmuyor orta halli oluyor.Sanki Ronaldo'yu söyledim ya:)Mesela Cattermole diye bir adam 2 milyon euro ama ileride en iyi CM olmuyor.Ben ona yetenekli demem.
umutcanuğuz İletim - 15/07/2008 : 19:49:36
Ben Aguero'dan bahsederken şunu kastetmiştim. Bazı forumlarda görürsünüz FM 2008 için genç yetenek diye konu açarlar bir sivri zeka çıkıp 'Messi,
Aguero' der. Genç olabilirler, yetenekli olabilirle; ama ucuz değiller. Açıkçası 6.8 M Euro pek de ucuz gelmedi bana, bir genç için. Keşfedilmiş genç dersek daha mantıklı olur bu Bale'e.
Kyoshi İletim - 15/07/2008 : 19:30:09
Aguero ucuz olmayabilir ama genç ve çok yetenekli.Ama o kadar para eder mi, bence etmez.

40 M Pound verdim kendisine, içime oturdu. xD

Ama Gareth Bale 6.8 m euro eder.Sonuçta ileride 91'le oynayacak bir oyuncu bedava sayılır.

0.03 Snitz Forums 2000