AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 Fifa 08 yeni mod (Co-op modu)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ThE_F@MeR@ İletim - 06/10/2007 : 22:25:17
Bu mod bu sene eklendi bu modla birlikte kendi oyuncunuzu oluşturarak veya bir takımdan futbolcu seçerek onunu kariyerini belirliyorsunuz yani mesela ben fatih diye bir oyuncu yaptım onu kariyer şeklinde oyun oynarken sadece fatih oyuncuyu yönetiyorsunuz teklif gelince size tamam dediğiniz zaman tranfes oluyorsunuz.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
umutcanuğuz İletim - 01/07/2008 : 17:46:10
Birkaç ekran görüntüsü koyayım bu moddan.

http://www.resimekle.com/images/bha9350dtnqrmotl0xbw.jpg
Bu resimdeki gibi oyuncumuz 'level' atlıyor ve her seviyede gelen puanları istediğiniz gibi özelliklere verebiliyorsunuz.

http://www.resimekle.com/images/8sr09ffmjm2nbwnh3jhe.jpg
Bu görevleri de maç içinde yapınca fazladan deneym puanı kazanılabiliyor, ama dediğim gibi çok daha fazlası olmalıydı böyle bir modda.

En güzel yanı şu; 4 kişi toplanın arkadaşlarınızla, aynı takımda ''be a pro'' oynayın.

Kanıtlanmıştır; çok zevkli oluyor.
umutcanuğuz İletim - 25/06/2008 : 10:05:26
Ya normalde FIFA'nın yüzüne bakmam ve sadece bir modu için para vermek gücüme gitti. Zaten 'hak yiyen....' deyişi gerçekleşti ve bilgisayarımdaki sorun (serbest bölümde yazdığım) nedeniyle şu anda oynayamıyorum.
|KRONDOR| İletim - 25/06/2008 : 02:30:55
İndirdim derken? :)
umutcanuğuz İletim - 22/06/2008 : 14:37:40
Bu konuyu biraz hortlatmak istiyorum, çünkü sanırım bu mod başka hiçbir spor oyununda yok. Ki ben de sırf bu mod için FIFA 2008 indirdim. Aslında daha fazlasını bekliyordum diyebilirim bu moddan.

Sizin de fikirlerinizi bekliyorum, modu oynayan arkadaşlar lütfen cevap yazabilir mi?

0.03 Snitz Forums 2000