|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ariake |
İletim - 22/11/2003 : 11:28:46 Ben bu oyunu aldım yükledim ama oyun açılıyor açıldığında ekrana gelen konami ve bir şirketin daha simgesi varken sırayla video müzikleri ve menü sesleri geliyor.Ama açılan ilk sayfa yani simgelerin olduğu sayfa öylece kalıyor ve ekranda yanıp sönmeye başlıyor.Bunun sebebi nedir? Lütfen yardım edin.. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| theodyssey |
İletim - 16/01/2004 : 21:59:56 pes3 patch 1.301'i indir. Yükle sorundan kurtulursun. Bende de oldu da ordan biliyom. Oyun hızlanıyo da. |
| tuta |
İletim - 01/01/2004 : 18:08:35 bende aldım ilk yanıp sönüyodu sonra alt tab yaparak yanıp sönen yerleri geçtim kaplumbağa gibiydi, o sırada bilgisayarı değiştirdik şimdi çita modunda |
| er_ac |
İletim - 23/11/2003 : 09:39:08 arkadaşım boşuna ümitlenme ben denedim hiç bir şey olmuyor gene kaplumbağa modunda. sanırım senin bi gerindeki konuyu okumadım pes3 ile ilgili bende konu açmıştım okursan compability mod nerde öğrenebilirsin... |
| ariake |
İletim - 22/11/2003 : 19:38:47 Ben bu sorunu ekran kartının eski sürücüsünü yükleyerek kurtuldum ama bu sefer de oyun çok yavaş.Yani ağır çekimde gibi oynanıyor.Takılma olmuyor ama çok yavaş.Bunun sebebi nedir? ben bir sitede okudum yavaşlama sorununa şöle bir çare bulmuşlar "XP kullananlar eğer oyunu "Compability Mod"'da çalıştırır ve 98/Me ayarını seçerse, sorun kalmıyor." ama ben bu compability mod nerde onu bulamadım?? Sistem özelliklerim P4 1800, 256 mb ram,GeForce2 64 Mb ekran kartı,40 Gb hard disk.. |
| er_ac |
İletim - 22/11/2003 : 14:27:25 aynı şey bende olmadı ama daha önce yazdığım konuyu okursan seninde o ekran açılsa bile herhalde ps2 deki gibi olduğunu görüceksin. sanırım öyle olur. sanırım bu sistem özelliklerinden kaynaklanıyo ama senin sistem özelliklerini bilemem ama. çalıştırırsan yavaş mı yoksa hızlı mı çaıştığını bize söylersin... bol şanşlar... |
|
|
|