|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| alper |
İletim - 02/11/2003 : 14:02:33 fifanın ingilizce patchini nerden bulabilirim arama motorundan aratın demeyin lütfen cok baktım ama bulamadım tam adres verebiirseniz cok sevinirim lütfen yardım edin cok acil |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| emraska |
İletim - 03/11/2003 : 23:04:23 Eger menüyü ingilizce yapmak istiyorsan şu yolu tavsiye edebilirim ancak yorumcular yine almanca konuşacaktır: 1 ) Fifa 2004 1 .CD si içindeki data/cmn/fe klasörü içindeki eng.db dosyasını bilgisayarında bir yere kopyalayıp bu dosyanın adını ger.db olarak değiştir. 2 )Bu ismini değiştirdiğin dosyayı Bilgisayarım/c/program files/EASports/FIFA2004/data/cmn/fe klasörünün içine kopyala(klasörün içindeki ger.db ile değiştir yani) Menü artık ingilizcedir...İyi oyunlar... |
| hocer |
İletim - 03/11/2003 : 01:13:46 http://www.soccergamestr.com/soccergamestr/downloads.asp
alın size adres hadi aramayın fazla. ayıca bugüne kadar oynadığım en kapsamlı ve güzel fifa serisi belirtiyim... pes2 yi bilmem... |
|
|
|