İletim - 01/04/2006 : 10:48:43 abiler www.fifadelisi.net'te bir haber duydum..yeni tükiye süper ligi 2.0 yaması çıkacak özelliklerden bir ise hem tükçe hem spiker hem de türkiye süper ligi var üç'ü bir arada..
ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: Hataları Giderilmiş Oyuncu İsimlerini Söyleyen Geche Adlı Saygı Değer Üyemizin yapacağı Update ile Türkçe Spiker. * 18 Lig Takımının Home,away (olursa 18 Takıma kaleci Ve 4 Büyük takımımızın third formaları ) * 4 Büyük takıma özel olmak üzere 18 Takıma Chant * 4 büyüklerin nerdeyse tamamı olmak üzere Anadolu takımlarından da faceler * Menü faceleri * 18 Takıma Özel Pankart * Reklam panoları * Özel Kaliteli Yeni çimler * Saraçoğlu , Samiyen ve Allah Kısmet Ederse inönü * Benim En Çok olmasını istediğim Özelliklerden birisi olan %100 Türkçe Menü * Oyun İçi Arka Plan Resimleri * Oyun İçi Menü Müzikleri
NOT:Bu dosyayı indirdiğinde dediklerini yaparsan kesinlikle çalışır çünkü dosyayı GecHe'den aldım yapan arkadaş.
komando
İletim - 25/03/2006 : 12:44:26 yaw arkadaşlar ben bu türkçe spikeri bilgisayarıma indirdim.peki bunu nasıll yükleyeceğim.hiçbi yerde bulamadım bunun nasıl yüklenceğini.içindeki dosyaları kopyala yapıştır yaptım amaolmadı.bu seferde spikerin sesi hiç çıkmıyor.yardımcı olrsanız sevinirim
THE_FAMERA
İletim - 16/03/2006 : 12:24:55 hmm sen de mi bunu soccercenter yaptı...
By_Ares
İletim - 03/03/2006 : 20:56:12 EVET ÇOK GÜZEL TAVSİYE BENDENDE ÇIKTI BENDE TAVSİYE EDERİM