Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
MetFC
İletim - 21/08/2003 : 14:49:54 * Amsterdam Arena (Ajax) * Ali Sami Yen (Galatasaray) * Bay Arena (Leverkusen) * Barnebeu (Real Madrid) * Nou Camp (Barcelona) * Westfalenstadion (BVB) * Olimpiostadion (Bayern Munchen) * San Siro (AC Milan/Inter Milan) * Olimpico (Roma/Lazio) * Delle Alpi (Juventus) * Stamford Bridge (Chelsea)** * Old Trafford (Manchester UTD) * Highbury (Arsenal) * Yokohama (Japan NAT.) * Stad De Princess (Paris Stain Germain) * Stad De Veldoromme (Marsilie)** * Stad De RC Lens (Lens) * Stad De Olimpique Lyonasis (Lyon) * AOL Arena (Hamburg)** * Estadio Da Luz (Benfica)** * Spain Calderon (Athletico Madrid)** * Seoul Word Cup Stadium * Stad De Denis 1998 * OLİMPİC STYLE * CLOSE STYLE * OPEN STYLE * ARENA STYLE** * FAR STYLE** * AMETEUR STYLE** * RUNBAND STYLE** * Training Pitch 1 And Training Pitch 2 **
NOT: ** işareti bulunanlar bu sene yeni olarak stadyum listesine eklenmiştir.
Hayırlı olsun...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23
İletim - 14/09/2003 : 12:10:19 galatasaray her zaman markadır marka kalacak bu boledır
|KRONDOR|
İletim - 25/08/2003 : 21:18:12 Ehe hatırlarsan bir sene de Türkiye ligini koymuşlar ama GS'yi koymamışlardı. EA'dan para isteyince böyle olur tabi
tugay
İletim - 25/08/2003 : 20:48:27 14 Ekim salı piyasada oyun.arkadaşında dediği gibi keşke olimpiyat stadını yapsalarmış.bu arada fifadada hep galatasaray stadı var.fener bjk yi kaale almıyo bunlar :)).galatasarayın hali bambaşka yaw.çok klasız biz.
cyberdal
İletim - 23/08/2003 : 16:25:18 yaw iyi de a.sami yen yıkılacak olimpiyat stadını koysaydılar hay alla :))